Hogyan készítik Nyíregyházán a Twin Peaks büfében a gyros mártásokat?
Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 20:27
2/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, lehet, itt rontottam el. Én eddig lábbal és nyelvvel próbáltam utánozni.
2020. nov. 9. 21:12
3/13 anonim válasza:
Üdv Nyíregyről :D
Én is nagyon szeretem a Twines mártásokat, csak legutóbb valamiért nem volt jó, szerintem romlott volt.
Amúgy mi a kérdésed? Azt szeretnéd megtudni, hogy miből készül?
4/13 A kérdező kommentje:
Igen, az érdekelne, hogy mi a receptje.
2020. nov. 9. 22:58
5/13 A kérdező kommentje:
Szeretném tudni, hogy kell elkészíteni, hogyha itthon gyrost csinálok, legyen hozzá egy jóféle mártásom.
2020. nov. 9. 23:00
6/13 anonim válasza:
A konkrét receptet nem ismerem, csak tippelni tudok, én otthon gyros mártásnak ezt csinálok. (szerintem hasonlít)
Tejföl
+ feleannyi majonéz
+ negyedannyi mustár
+ cukor
+ só
+ citromlé
+ őrölt bors
+ kevés fokhagyma
+ kevés zöldfűszer (bazsalikom, snidling, oregánó, kapor....)
vízzel felhígítva a kellő állagúra.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kipróbálom!
2020. nov. 11. 02:40
8/13 anonim válasza:
csak külön mártást nem adnak el? itt Nyírbátorban 1-2 gyrosos hely kínálja ezt a lehetőséget de ilyen durván lehúzós 250 ft/adag vagy deci vagy kinél hogy van alapon, húzzuk le minél jobban a kisvárosi embert alapon működnek, pedig biztos vagyok benne hogy itt sincs túlbonyolítva egyik helyen sem
9/13 A kérdező kommentje:
160 Ft egy adag, és elég jó mennyiséget adnak. De meg akarom tanulni magamtól elkészíteni :)
2020. nov. 15. 09:11
10/13 anonim válasza:
Kérdezz meg egy ott dolgozót, ha kedves, tuti segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!