A Mekiben a tojásos McMuffinban mennyire sütik át a tojást?
Teljesen keményre sütik, vagy kicsit lágy marad a belseje?
Szívesen megkóstolnám, de a félig nyers tojás számomra bizarr. Talán szalmonellás nem lehet, mert gondolom ott is fertőtleník a tojásokat, mint minden étteremben. De akkor ennék ilyet, ha tudom, hogy jól át van sütve.
Nem kockáztatnak ilyen helyen, taplóvá van sütve, nyugodtan eheted.
Amúgy én is idegenkedtem 24 évig a lágy tojássárgájától, de annyiszor láttam hogy puccos helyeken így eszik, hogy kipróbáltam. Azóta már értem, miért nem sütik teljesen keménnyé, sokkal finomabb lágyan a sárgája.
Teljesen atsutik.
Egyebkent en szinte mindent utalok a mekiben, egyszeruen nem tartom finomnak az eteleiket. Ez alol az egyik ritka kivetel pont ez a muffin, szerintem nagyon joizu, erdemes egyszer kiprobalnod:)
Soha nem szoktatok otthon lágytojást enni?
A legfinomabb reggeli! :)
#1 nem ettem még ilyet, de láttam egy videót, valódi tojásból sütik.
#5 gyerekkoromban ettem lágytojást, akkor még nem hallottam a szalmonelláról.
Köszi a válaszokat! Nem is az ára tartott vissza, inkább az, hogy érdemes-e úgy szerveznem a reggelt, hogy ott tudjak reggelizni. Asszem, ki fogom próbálni.
A tojások 99,9%-a szalmonella mentes!
Ezzel az erővel ne lépj ki az utcára, mert a fejedre eshet egy virágcserép... :-D
Nem kemény a belseje, de nem is marad annyira lágy sem. Jól megsütik. Tuti biztos, hogy nem kapsz tőle el semmit. Még sosem hallottam olyanról, hogy valaki rosszul lett tőle. Bátran próbáld ki, nagyon finom. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!