Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mi a véleményetek a debreceni...

Mi a véleményetek a debreceni Délibáb ételbárról?

Figyelt kérdés
Mennyire jó ízűek az ételek? Mennyire tiszta a hely? Mennyire figyelnek oda a vendégekre? Lehet még odabent dohányozni? Milyen árban vannak a kaják és milyen minőségben/mennyiségben? Mit ajánlanál?

2020. szept. 26. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egész korrekt hely. Többször voltam már, és sosem volt panaszom. Nyilván ha nem az "én vagyok a vendég" hozzáállásod van, akkor semmi baj nem lesz. A bunkókat sehol se szeretik. Nem lehet dohányozni.
2020. szept. 26. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Dohányozni ? Az igen régen volt, amikor szórakozóhelyeken, MÁV-on, kocsmában lehetett dohányozni. Amúgy sokszor kajáltam már a Délibábban és igen, szeretem, az egyik legjobb hely a városban.Nagyon egyedi a paradicsomszószuk a milánóin , pedig én nem kedvelem az olasz konyhát. Sehol nem ettem még ilyet. A legjobb a színház melletti Gödör étterem.
2020. szept. 26. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és mit ajánlanék ? Gyros tál, havasi töltött sertéskaraj, milánói csirkemell, milánói tészta.
2020. szept. 26. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!