Ételfutárok mit csinálnak hogyha egy rendszeres rendelő nem ad borravalót?
Mivel van fizetese, a munkaja elvegzeseert penzt kap a fonoketol, igy normalis alkalmazott semmit nem tesz, vegzi a munkajat.
A jattnak nyilvan orul, de nem lehet azzal kalkulalni.
A gyopar agyu, tanulatlan, bunko futar nyilvan megtorolja a borravalo elmaradasat, sot a tul kevesnek itelt borravalot is.
Pl. kesik, nem viszi fel az emeletre, belekop, hagyja kihulni stb stb.
Tudnek meselni sajnos.
Rendszeres megrendelő vagyok, heti menüt rendelek egy kis kifőzésből.
Nem naponta jattolok, hanem hétfőn a heti fizetésnél adok 500 Ft-ot.
Egyébként hét közben nem is találkozom a futárral, felakasztja a kerítésre, dudál és már megy is.
Mivel vendéglátóztam eleget, én mindig adok. Úgy vagyok vele, hogy jó karma, adjuk tovább, és előbb-utóbb visszaér hozzám 😊
Bér van, de kevés, a borravaló nem borra megy, hanem a megélhetés része.
A realitás az, hogy ha nem adnak borravalót, az a hűtődön is meglátszik.
Nyilván ha nincs pénzem, akkor kénytelen vagyok nem adni, és ezt a vendég/rendelő fél esetében is megértem.
Ha viszont ott áll a puccos sportautó az udvarban, az egész heti fizetésem értékében rendel, akkor azért eléggé vérlázító, hogy valaki ezerrel teper, és cserébe le se tojja a fejemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!