Mely orvosok rendelnek Székesfehérváron a Kelemen Béla utca 39-es szám alatt?
Én itt lakok a rendelő mellett, de nem ide járok orvoshoz (a korábbi lakcímem szerintitől nem jöttem át), úgyhogy maximum azt tudnám ide belinkelni, amit a neten amúgy is megtalálsz.
Annyi tanácsot tudok adni, ha legközelebb bemész akkor kérdezd meg a várakozóktól, hogy xy doktornő vagy doktor úr melyik "szobában" rendel, biztos tudni fogják.
Még azelőtt menj el, mielőtt szükséged lenne rá, és kéresd át a kartonod. Férjem júniusban jogosítványhoz akart papírt csináltatni, és az itteni doktornő elküldte a 120 km-re lévő házi orvosához (olyan rég volt orvosnál, hogy még a szüleinél lévőhöz van bejelentve), mert "át kellene kérni a kartont".
(Akihez én járok elsőre is egy szó nélkül ellátott, csak egy papírt kellett aláírnom a karton átkéréshez és nem panaszkodott miatta...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!