Miért lett ilyen vacak a magyarországi KFC?
Néhány éve még szerettem ott enni, de az utóbbi időben nekem egyre kevésbé jön be.
- nem kapható csak csirkehús magában, kizárólag üdítővel vagy krumplival vagy valami menüben lehet kérni.
- nem választják el a csípős és a nem csípős csirkét, ami szerintem egy nonszensz. (a stripsek és a csirkerészek is random csípősek)
- egyértelműen romlott a panírozás minősége. Amikor néha kérek valamit, pl. egy kosarat, mindig ott figyel az alján néhány maroknyi sült panírdarab, amikkel nyilván az összes ételmennyiség "hígul fel".
Aki külföldön szokott járni, szintén tapasztalta ezeket?
Én sem vagyok mostanság annyira elégedett vele, de a keddi kosár és a vírus alatti otthon maradok kosár nagyon jó volt!
Amitől én a leginkább felhúzom magam, hogy helyben fogyasztva meleg az étel, ami persze nem baj, de mellé még csípős is, én meg nem szeretnék felette ülni 20 percet, hogy kihüljön. Mire a kosarat hazaviszem pont jó a hőmérséklete és nem csípi szét mindenemet, én nem szeretem a csípőset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!