A vegán éttermek miért néznek ki úgy, mintha egy szekta üzemeltetné őket?
Csak hogy lásd, mekkora hülyeséget írsz, itt vannak vegán sportolók, ha szerinted probléma van a kinézetükkel (meg erönlétükkel), akkor fanatikusan nem akarod meglátni a valóságot!
Azokon meglátszik a vegánság, akik már legalább 10 éve, vagy régebb óta vegánok. Nagyon sok vegán hazudik és csal az étrendjében, csak ugye ezt nem köti a többi vegán orrára. Na ezek azok a vegánok, akik nem néznek ki rosszul. Itt is volt valamelyik nap egy kérdés, hogy ugye nem baj, ha ő vegán és állati eredetű vitaminokat eszik, mert hogy az a jó, meg olcsóbb mint a vegán. Na ennyit erről.
És ezt most minden rosszindulat nélkül írtam.
Igazán nem értem a kérdezönek meg az utolsó válaszolónak milyen élete lehet, hoyg megéri nekik hónapok óta a vegánokkal kötözködni.
Miért nem mindegy nektek, ki mit eszik és mit nem? Nincs semmi más az életetekben, ami értelmet adna, csak ez!?!?!?!?
A lehetö legostobább dolog, amit csináltok, eleve eldöntitek, hoyg aki vegán értenden van, az rövidesen belehal, és ha ellenkezö példákat írnak, akkor közlitek, hogy az nem igaz, MERT ti eldönöttétek, hogy nem az!
Nagyon sajnállak benneteket, hoyg az életetek legnagyobb öröme az, hogy itt provokáljátok a másikakat!
Lehet én értem félre de nekem úgy tűnik mintha te nem támogatnád vagy legalábbis lenéznéd ezt az egészet. Nézdd meg ezt a filmet és talán máshogy állsz majd sok mindenhez! Van hozzá magyar felirat.
19-es: a kérdezö kifejezetten provokatív kérdéseket ír(t) ki a vegánokról meg a vegánságról, majdnem minden nap.
Most egy ideje nem láttam újabb kérdését, valószínüleg kitiltották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!