A vegán éttermek miért néznek ki úgy, mintha egy szekta üzemeltetné őket?
Nem értem, miért gondolod, hogy a vegánság az egy agymosó kultusz. :D A vegánok semmit nem profitálnak abból, ha te vegán leszel, ellenben a több tíz milliárd dolláros húsipar elég sokat profitál abból, ha az ember húst eszik. Ki is akkor az agymosó?
UI: Egy olyan vegán étteremben nem voltam még, mint amit leírsz, pedig voltam egy párban itthon is meg külföldön is.
Azért, mert TE láttál(?) két ilyen éttermet, ennyiböl általános következtetést levonni elég ostoba dolog.
Én jártam legalább 50-60 vegán étteremben (NEM vagyok vegán, de szeretem a vegán kajákat IS), és egyetlen egyet sem láttam, ami megfelelne a leírásodnak.
Csak pár, amiröl találtam képet, egyik sem olyan, mint amit állítólag láttál!
Szerintem te még életedben nem voltál vegán étteremben, csak provokálni akarsz!
Egyetlen olyan vegán éttermet sem láttam még, ami szerinted a norma, emellett vegán guruk nincsenek, az egészet csak te találtad ki.
Leírnád, melyik éttermekben voltál? Szívesen próbálok ki vegán éttermeket, de ezekben még nem voltam.
A legtöbb vegán étterem, amivel eddig találkoztam, ugyanolyan, mint a nem vegánok. Vannak burgerezők, levesezők, elegánsabb éttermek, menza szerű kifőzdék, ételudvarok, plázai gyorséttermek. Szerintem ránézésre fel sem tűnne, hogy ezek nem átlagos helyek, ha nem lenne kiírva.
Ha a kérdésed nem csak provokáció, akkor írd le, merre laksz, és ajánlunk neked olyan vegán éttermet, ami szokványos hangulatú, és elkísérheted a barátnődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!