Miért használ Magyarországon minden cukrászda növényi habalapanyagot tejszín helyett, margarint vaj helyett?
Figyelt kérdés
Kizárólag a kisebb költség és stabilabb hab miatt? Borzasztó íze és állaga van az ezekkel készült süteményeknek, így nem is eszek cukrászdában. Tudtok cukrászdát, ahol vajjal és tejszínnel dolgoznak?2020. szept. 16. 16:53
11/11 anonim válasza:
9, nyugi, sok minden massal is kiszurnak. Lehetetlen dolgok...Paprikas!csipsz...
Löncs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!