Mennyi lenne az a maximum összeg, amennyit egy kávézóban/étteremben egy kávéért még hajlandó lennél fizetni?
Figyelt kérdés
Egy esettanulmányhoz szeretném felmérni, mennyi lenne a kávé kereslete, ha x forintért árulnák. Beszéljünk egy egyszerű rövidkávéról :)2020. szept. 11. 17:05
A kérdező szavazást indított:
100 Ft
200 Ft
300 Ft
400 Ft
500 Ft
52 szavazat
1/10 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit alacsonyra állítottad a legdrágább összeget. Csak mert éttermekben, rendesebb kávézókban 350-450 ft körül kezdődik a legegyszerűbb szimpla Espressok ára. És itt nem különleges helyen lévő, vagy nagyon drága éttermekről beszélek, amik turistákra mennek.
2/10 anonim válasza:
Max 500Ft egy jó espressoért. Ír kávét szoktam kb. 1000Ft-ért rendelni desszert gyanánt.
3/10 anonim válasza:
Presszó 590, cappuccino 790, latte 990 - ha olyan a hely, természetesen.
4/10 A kérdező kommentje:
#1 Ebben talán igazad van, de attól, hogy átlagosan ennyibe kerül a kávé, még lehet, hogy valaki ennyit sem fizetne érte.
2020. szept. 11. 18:13
6/10 anonim válasza:
Egy jó espressoért max 500 forintot adnék ki kesernyés szájíz nélkül. Ha megyek valakikkel kávézni, és a hely amit választanak ennél drágább, akár 1000 forintig is hajlandó vagyok elmenni, de többet az életben nem megyek be oda kávézni, és legközelebb szólok nekik hogy olcsóbb helyet válasszanak.
7/10 anonim válasza:
Nem iszom eszpresszót és simán kifizetek 1500-1800 forintot egy lattéért, ha az úgy van elkészítve, ahogy kérem
8/10 anonim válasza:
Ha tényleg normálisan elkészített Panama vagy valami jó száraz etióp akkor 1500-ig sima a presszó meg filter is.
9/10 anonim válasza:
Csak a Cafe freiba járok ahol a nagy kávé az 800-1000 Ft között mozog.
10/10 anonim válasza:
egyszer ittam 690-ért valami külön erre specializálódott helyen, azt hiszem ez volt a legdrágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!