Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Megéri Michaeler csillagos...

Megéri Michaeler csillagos étterembe menni ?

Figyelt kérdés
Mivel kulonb egy hagyomanyos kifozdetol.
2020. szept. 6. 16:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%

A Michaeler csillagos étterem a Michelin csillagos étterem koppintása. Ugyanaz mint a Fuma, és adigas cipő esetleg a Busch fúró.

Egy gagyi koppintás.

2020. szept. 6. 17:13
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Egy kifőzdétől úgy nagyjából mindenben. Kb közös pontot is nehezen tudok találni.

De azért a 2 véglet között van vagy 20 fokozatnyi átmenet...

Hogy megéri e? Igazából szerintem a hosszabb távú célok döntenek. Ha ezen a szinten akarod folytatni, akkor természetesen igen.

Vagy ha minden téren kevés tapasztalatod van, és ideiglenesen ezt is ki akarod próbálni, akkor is.

Vagy ha nem döntötted még el, hogy merre tovább, nincs hosszútávú terved, kipróbálni akkor is.

De mondjuk ha van annyi rutinod, szaktudásod, hogy a legtöbb közép/felső kategóriás étteremben megállod a helyed, akkor se szakmailag, se anyagilag abszolút nem.

2020. szept. 6. 17:15
 3/18 A kérdező kommentje:
Akkor Michlin mindegy ertitek
2020. szept. 6. 17:15
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok, én csak ránéztem a kérdésre, és alapból Michelin-nek olvastam... :)
2020. szept. 6. 17:17
 5/18 anonim ***** válasza:
80%

A Michlin csillagos étterem a Michelin csillagos étterem koppintása. Ugyanaz mint a Fuma, és adigas cipő esetleg a Busch fúró.

Egy gagyi koppintás.

2020. szept. 6. 17:21
 6/18 A kérdező kommentje:
Akkor Mihcelin ne zaklassatok sirok
2020. szept. 6. 17:26
 7/18 anonim ***** válasza:
82%

A Mihcelin csillagos étterem a Michelin csillagos étterem koppintása. Ugyanaz mint a Fuma, és adigas cipő esetleg a Busch fúró.

Egy gagyi koppintás.

2020. szept. 6. 17:28
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Azért az, hogy négyből egyszer sem tudtad leírni még akkor sem ha egyébként mások már leírták helyesen az árulkodó. Maradj a kifőzdénél, az való neked.
2020. szept. 6. 17:29
 9/18 A kérdező kommentje:

Aki dolgozott ott is írhatna,

A BUDAPEST legrégebbi Mishlin csillagos étterme (Gundel) milyen fizut ad

2020. szept. 6. 17:29
 10/18 anonim ***** válasza:
91%

A Mishlin csillagos étterem a Michelin csillagos étterem koppintása. Ugyanaz mint a Fuma, és adigas cipő esetleg a Busch fúró.

Egy gagyi koppintás.

2020. szept. 6. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!