Étteremben dolgozók, vagy rendelős appot használóktól egyaránt érdeklődöm. Ha pl a mekiből akarok rendelni, beütöm a szendvicsem és a végén a megjegyzés vagy hasonlóba odaírom, hogy sajt nélkül kérem, akkor mi a f,szért nem úgy jön a szendvics? Háromszor rendeltem ilyen appal mint a volt. Egyszer a voltot, kétszer valami másikat használtam. Mind a három esetben, három különböző gyorsétterem is elrontotta a rendelésemet és tele voltak a szendvicsek olyanokkal rakva, amiket utálok és direkt anélkül kérem. Szimplán az éttermi munkások b@sznak arra, hogy mit rendelek, vagy annyira átláthatatlanok ezek az applikációk, hogy ők se látják, hogy odaírtam a végén, mi nélkül kérem a rendelést?
2020. aug. 29. 17:43
1/4 anonim válasza:
Ha az app nem biztosít lehetőséget a termék összetevőinek megváltoztatására, akkor azt nem lehet. A Burger King app például a rendes termékeknél engedi, hogy plusz összetevőt tegyél bele, vagy kivegyél, de a kuponos ajánlatoknál az alap szendvicset kapod, nem lehet megváltoztatni.
2020. aug. 29. 18:14
2/4 anonim válasza:
Ezzel az erővel csinálhatnál normális szendvicset is, minőségi alapanyagokból, fele annyi pénzért, mint amennyit ezekre a szemét kajákra eltapsolsz. Ráadásul nem is azt kapod, amit rendelsz.
2020. aug. 29. 18:15
3/4 anonim válasza:
Érdekes, én meg több száz rendeléssel a hátam mögött 1-2 alkalmat kivéve mindig azt kaptam, amit kértem...
Talán nem kéne 3 példából általánosítani, mindenkit lefikázni. Meg elgondolkodni, hogy te csinálsz valamit rosszul, lsd. 1-es válaszoló. Ha valamit nem lehet megváltoztatni, akkor hiába irkálsz megjegyzéseket. A Woltnál pont nem tudom, hogy van a megjegyzés láthatósága, de más helyeken ezeket ráadásul gyakran csak a futár kapja meg (mert pl arra való, hogy azt írd oda, nincs csengő meg ilyesmik), a konyha nem is látja.
2020. aug. 29. 19:37
4/4 anonim válasza:
A fizetésnél lévő megjegyzésnek jellemzően semmi köze a rendeléshez, az a kiszállításhoz szól. Szóval lényegében pont azt kapod, amit rendeltél, egyszerűen csak a rendelésnél nem volt választható opció hogy ezt vagy azt nem kérsz a burgeredbe.
Ezt megkerülni úgy tudod, hogy miután leadtad a rendelést, felhívod a konkrét éttermet, szólsz hogy melyik a te rendelésed és milyen egyéni kérésed lenne hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!