Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » McDonald's, Burger King, vagy...

McDonald's, Burger King, vagy KFC?

Figyelt kérdés
2020. aug. 14. 19:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
82%
Minek válaszolsz, ha nem érint a kérdés?
2020. aug. 19. 12:47
 22/28 anonim ***** válasza:
77%
Mert van akik ellenállhatatlan vágyat éreznek, hogy " jól megaszongya "
2020. aug. 19. 21:07
 23/28 anonim válasza:
75%

Ízvilágban szerintem a Mcdonald's a legjobb továbbra is, de a vevőkhöz való hozzáállásban ők lettek a legszarabbak. Konkrétan szarnak arra, hogy a vevők mit akarnak.

1) Ha jól tudom még a koronavírusjárvány előtt kitalálta a Mcdonald's, hogy a Coca Cola kivételével csak zéró italokat adnak mostantól. Pl. Zero Fanta, Zero Sprite. Pécsen a 48-as téri Mekibe megkérdeztem az ott dolgozó mekis miért? Válasz: Egészséges életmódra váltottunk. Ez szemét húzás.

2) Pécsen ugye van 3 Mcdonald"s étterem, amiből az egyik Drive Meki. Koronavírusjárvány alatt bezárták mindhármat....és csak a Drive Meki autós része volt nyitva. Ezzel még nem is lenne gond, de most jön a csavar a történetbe, hogy a Drive részbe CSAK A BICIKLIS, MOTORKERÉKPÁRRAL, VAGY AUTÓVAL érkező vendégeket szolgállják ki mostantól. A gyalogos vendégeket meg nem. Ezen kívül lehet választani házhozszállítást (Netpincér Go). De az én címemre nem szállítottak ki. Szóval egy darabig Meki nélkül maradtam.

Érdekes módon a Burger King + KFC is kiszálított (netpincér Go) a címemre.

3) Ez nem Magyarországon történt, hanem Németbe az öcsémmel a Mekibe (család is vele volt, én nem). Koronavírusjárvány alatt kidobták az egész családom a Mekiből Németországba, és közölték velük, hogy a járványhelyzet miatt csak 1 ember mehet be egyszerre.

A fentiek miatt felmerül bennem a kérdés: Mi lesz a Meki következő húzása? 203? valamennyibe majd műhúst raknak a Sajtburgerbe, és majd azt mondják, hogy a bolygó védelmébe teszik, mert környezettudatosak vagyunk. Ha az 1-es pontot meglépte képes lenne erre is.

2020. aug. 20. 01:12
 24/28 anonim ***** válasza:
12%

Egyiket sem szeretem, de BK-ben ettem már elfogadhatót.

Nálam BK, KFC, és a legvégén Meki, de szerintem igaza van a 20as válaszolónak, a lecsó a legjobb :D :D

Nem is értem, hogy miért vannak oda az emberek a Mekiért... (De nem feltétlen a mekiért, ez lehet a bk is, frankón nagyon gatyi, és az állaga is rossz az ottani kajáknak.)

De ezeket a lepontozásokat sem értem, qrva gyerekes.

Biztos sok mekis fan le fog szavazni xD

2020. aug. 31. 06:41
 25/28 anonim válasza:
83%
Kfc nekem a best :D
2020. szept. 4. 16:11
 26/28 anonim ***** válasza:
23%
Az olcsóbb vagy közepesen olcsó árszegmensben a Mekiben a leggyengébb a választék. A sajtburgeren kívül szinte alig van, ami jó árban van. Vagy drága, vagy kicsi adag, míg a Mekiben 1500-2000 alatt nem laksz jól (itallal együtt), míg a KFC és a BK esetén ital nélkül már egy ezresért is ehetsz egy szerényebb adagot.
2021. jan. 22. 01:46
 27/28 anonim válasza:
91%
Számomra csak a Mc donalds jöhet szóba a másik két helyet nem szeretem
2022. febr. 21. 11:45
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Mindegyik xar úgy ahogy van, olcsójánosoknak való, ki is kéne írni, hogy belépés csak ízléstelen proliknak!
2022. márc. 5. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!