Meki, Burger King vagy KFC?
Nekem ízre jobban tetszik a Meki. Szerintem a fagyik, shakek is finomabbak. De amióta vegetáriánus vagyok, inkább burger kinget eszem mert ott van húsmentes is.
A kfc-t sosem szerettem.
Nekem így megy:
1, Kfc/Burger King ,attól függ,hogy hamburgert vagy valamilyen csirkés dolgot akarok venni
2. Meki
Én nem szeretem annyira a mekit ,az ára is felment és nem is lakok vele olyan jól 🤷♀️
Amúgy egyikért se vagyok oda, akkor már inkább egy Zing vagy Crunchy, ahol tényleg jól lakok a pénzemért.
De ha már választani kell, akkor KFC, mert a csirkemellet szeretem legjobban, illetve dolgoztam is ott szóval ismerős terep. A BK nem rossz, de főleg a snackek, hagymakarika, sajtgolyók jönnek be. A mekiben a McNuggetsen kívül semmit sem szeretek a "főételek" közül, viszont ha csak egy gyorskajáldás fagyit szeretnék, akkor mindenképp McFreeze vagy McFlurry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!