Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek nem borzasztó a...

Szerintetek nem borzasztó a felújított Mekikben ez az érintőképernyős megoldás?

Figyelt kérdés
Szerintem sokkal lassabb lett a kiszolgálás, eddig egy sajtburger menüre max 5 percet kell várni, ez most már vagy 20. Ráadásul mi van az idősekkel akik nem értenek hozzá?
2020. aug. 3. 14:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem értem minek írtok ha egyszerűen nem szeretitek. Minek nyitod meg a kérdést ha látod hogy benne van a meki szó? Ennyire unatkozol hogy nincs jobb dolgod mint itt fröcsögni?
2020. aug. 3. 15:16
 12/17 A kérdező kommentje:
Szeged
2020. aug. 3. 16:15
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Eleinte én sem csípem, amíg nem tudtam kezelni. Mostmar csak oda megyek. 😉 Akinek még új, segítenek, legalábbis eddig mindenhol azt láttam. Aki akar, az pedig rendelhet a pultnál.
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Londonban régebb óta van, de ott is lehet pultnál is rendelni, ha valaki épp azt szeretné, ezért senkit nem ér hátrány.
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem kifejezetten jó, mert nem egy helyre (a pultra) koncentrálódik a sor. Aki meg nem tudja használni, az nyissa ki a száját, és kérjen segítséget a személyzettől, esetleg más vendégtől vagy rendeljen a pultnál. Ne a rendszert hibáztassuk már ezért is.
2020. aug. 3. 16:34
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
Én idáig ilyet Ausztriába lázam használtam és imádom,magam össze állítom rendelést ,aztán átkell venem
2020. aug. 3. 17:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból szeretem az ilyen "önkiszolgálós" helyeket (pl. Tesco, Spar, KFC, meki,...). Általában jó, de múltkor pont a mekinél szívtam meg vele. Arénában csak egy fagyit kértem az érintőképernyős opcióval és sokkal többet vártam, mint mikor még a régi sok pultos megoldás volt. Mert azért gyakran 4-6 kassza is megy egyszerre, és sokszor van szabad kassza vagy max. 1-2 ember van előtted. Ilyenkor akár 1 perc alatt le lehet tudni, de nagyon max. 5 perc egy fagyi vásárlás.

Az Arénában nem tudom mit csináltak hátul, de a sorszámokból láttam, hogy kb. 4-5 nagy rendelést még az enyém elé vettek (amiket ugye később adtak le) azok mellé, amik alapból előttem érkeztek, többen valamit szóvá tettek, hogy kimaradt vagy rosszat raktak oda, így az is megállította a kiadást, mert legtöbbször 1 ember állt a kiadó pultban. Ha 20 percet nem is, de kellett bőven várni arra a fagyira.

2020. aug. 23. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!