Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek nem borzasztó a...

Szerintetek nem borzasztó a felújított Mekikben ez az érintőképernyős megoldás?

Figyelt kérdés
Szerintem sokkal lassabb lett a kiszolgálás, eddig egy sajtburger menüre max 5 percet kell várni, ez most már vagy 20. Ráadásul mi van az idősekkel akik nem értenek hozzá?
2020. aug. 3. 14:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hat en nem Magyarorszagon élek, itt nalunk jopar éve van már ez a rendszer, de siman el lehet sétálni mellette és a pultnál rendelni.
2020. aug. 3. 14:13
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs vele gond. Ha nincsenek sokan gyorsan megvan a rendelés, ha sokan vannak, akkor amúgy is hosszú idő lenne. Idősek meg, vagy aki nem ért hozzá tud a pultnál is rendelni, vagy meg szokták kérdezni segíthetnek-e az érintő képernyőnél.
2020. aug. 3. 14:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kifejezetten jó, hogy nem kell sorban állnom. A másfél percen belüli kiszolgálásnak már jó 15 éve lett vége, így legalább seggen ülve, magamat elfoglalva várhatom a sajtbureszt.
2020. aug. 3. 14:41
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó, én mindig oda megyek eleve. Tudok gondolkodni, nézhetem a képeket, mihez lenne kedvem.
2020. aug. 3. 14:57
 5/17 anonim ***** válasza:
5%

Nem járok mérgezni magamat a "mekibe" a szét-ízfokozózott szarokkal, probléma megoldva.

Neked is ezt javaslom.

2020. aug. 3. 14:59
 6/17 anonim ***** válasza:
53%
Ötös, milyen időközökről beszelsz? Én a zöldségeken es a panírok kívül semmi különöset nem érzek. :D Annyira azért nem földöntúli élmény.
2020. aug. 3. 15:04
 7/17 anonim ***** válasza:
53%
*ízfokozókról
2020. aug. 3. 15:05
 8/17 anonim ***** válasza:
19%

6.

Te milyen időközökről beszélsz? Mégis valami "földöntúli" élményben lehet épp részed, ha így félrebeszélsz :)

2020. aug. 3. 15:06
 9/17 anonim ***** válasza:
42%
Ja most látom, oké :D
2020. aug. 3. 15:06
 10/17 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom ti hol éltek, de nekem még egy mekiben sem kellett húsz percet várnom.

Igaz csak fél évente egyszer tévedek be oda, mert nem szeretek trágya kaját enni olyan drágán.

2020. aug. 3. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!