Mekkora forgalma lehet egy házhozszállítós étteremnek?
Kb. hány rendelés van naponta? (A beülős részt, ha van, nem számítva).
Ha dolgozott valaki ilyen helyen, vagy van rálátása, írna példát? + helyszín? (Budapest/nagyváros/kisváros/falu?)
Rózsaszín.
Kb ez a válasz felel meg legjobban a kérdésedre.
Hol? Milyen időszakban? Milyen étterem?
Arról én nem tehetek, hogy te fogyatékos vagy, és egy ennyire egyszerű kérdést sem tudsz értelmezni.
Bizonyára baromi nehéz lett volna leírni, hogy én egy pizzáriában dolgozom Mucsajröcsögén, átlagosan 50-100 adag ételt rendelnek naponta. Nyilván az átlagra vagyok kíváncsi és nem a kiugró kivételekre. Csak neked rohadtul semmi közöd az egészhez, idejöttél okoskodni, csak rácsesztél, mert csak a hülyeséged derült ki.
Agresszív kismalac 🤣🤣🤣
Téssel, itt egy válasz: pizzéria Amsterdam vonzáskörzetében, napi 1000 rendelés, átlag 10-13euros áron.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!