Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mekkora forgalma lehet egy...

Mekkora forgalma lehet egy házhozszállítós étteremnek?

Figyelt kérdés

Kb. hány rendelés van naponta? (A beülős részt, ha van, nem számítva).

Ha dolgozott valaki ilyen helyen, vagy van rálátása, írna példát? + helyszín? (Budapest/nagyváros/kisváros/falu?)

2020. júl. 13. 14:40
 1/10 A kérdező kommentje:
Természetesen tudom, hogy nem egyforma mindenhol, ezért lenne jó, ha többen is írnának. :)
2020. júl. 13. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Rózsaszín.

Kb ez a válasz felel meg legjobban a kérdésedre.

Hol? Milyen időszakban? Milyen étterem?

2020. júl. 13. 19:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Bármilyen. Kötekedő válaszok nem érdekelnek.
2020. júl. 13. 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fogalmazd meg úgy a kérdést, hogy lehessen rá érdemben válaszolni. nem mindegy, hogy egy pár ezres kisváros, vagy épp BP közepén van, nem mindegy, hogy hétköznap vagy hétvége, nem mindegy, hogy nyár vagy tél, nem mindegy, hogy épp van valami ballagás, tanévzáró hasonló időszak...
2020. júl. 14. 00:54
 5/10 A kérdező kommentje:

Arról én nem tehetek, hogy te fogyatékos vagy, és egy ennyire egyszerű kérdést sem tudsz értelmezni.

Bizonyára baromi nehéz lett volna leírni, hogy én egy pizzáriában dolgozom Mucsajröcsögén, átlagosan 50-100 adag ételt rendelnek naponta. Nyilván az átlagra vagyok kíváncsi és nem a kiugró kivételekre. Csak neked rohadtul semmi közöd az egészhez, idejöttél okoskodni, csak rácsesztél, mert csak a hülyeséged derült ki.

2020. júl. 14. 04:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Bagoly mondja verébnek, szép öngól lett. :)
2020. júl. 14. 04:39
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Agresszív kismalac 🤣🤣🤣

Téssel, itt egy válasz: pizzéria Amsterdam vonzáskörzetében, napi 1000 rendelés, átlag 10-13euros áron.

Szívesen.

2020. júl. 14. 05:56
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a 7-esnek. végre egy normális válasz
2020. júl. 14. 16:16
 9/10 anonim ***** válasza:
61%
Az összes többi válasz is normális volt, a 7. sem az első tőlem, de ne zavarjon. Gondolom sokra jutottal vele.
2020. júl. 14. 16:18
 10/10 anonim ***** válasza:
61%
Szeretném a kedves moderátor figyelmet felhívni arra a tényre, hogy a kedves kerdezo nyomdafestéket nem tűrő privát üzenetet küldött. Letiltottam az unintelligens lényt. Tudod , te nagyon egyszerű kis lélek, idióta kérdésre ne várj mást, mint idióta választ. További jo szorakozast.
2020. júl. 14. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!