NETpincérnél havi nettó 1 millió+ ?
Egy ismerősöm a NETpincérnél dolgozik és állítólag 1 millió felett keres heti 6 napban és 15 órázik.
Kicsit hihetetlennek tartod de ha valaki már dolgozott ilyeb cégnél akkor írja meg hogy a 2500-3000-es órabér mennyire reális, illetve az hogy valaki ennyit legyen képes dolgozni.
Azért árnyald a képletet!
Feltételezem, hogy 8 órában keresel 500-at, tehát órabért tekintve megközelítőleg ugyanott tartunk, miért váltanál?
Jómagam szlalomozom a robogón, kerülgetve az autókat, függetlenül az időjárás viszontagságaitól...
10/2-3 esetben faékegyszerű bunkókkal igyekszem interakciót kezdeményezni.
Emellett - még ha nem is a társasalom perifériáját reprezentálom a munka megbecsültségét tekintve - hidd el, azért csak-csak egy megvetett foglalkozásról beszélünk. Persze, ezt akkor érted/érzed, ha némi intellektus is társul hozzád, az átlag futár nem számolna be erről, mert észre sem venné.
Jól tetted, hogy tanultál. Feltehetőleg Te holnap a klimatizált irodába ülsz be ugyanannyiért, amennyiért én felszállok a kismotorra. Jah, nem holnap, hanem majd délután...
Bízom benne, hogy 1-2 éven belül összejön a tőkém a saját vállalkozásomra, hasonló területen, de addig csinálni kell!
(Egyébként mindig voltak és lesznek olyan területek, amelyek - lenézettségük ellenére... vagy inkább pont, hogy okán? - magas fizetéssel kecsegtettek.
A bátyám már 2013-ban 6-700 000 forintot szedett össze jattal, egy, az M1/M7 bevezetője környékén található benzinkúton dolgozva egyetem mellett. Az a fajta kedves, mosolygós, pozitív személyiség volt, akitől a legundokabb ember is elfogadta a tankolást és/vagy szélvédőmosást.
De hidd el, egy ügyes pincér bevételén is elcsodálkoznánk.)
Csóró vidékiként éppen csak hallottam a Netpincérról de itt ugyebár nem működik, viszont olvasva, hogy akár fél milla is összejöhet havonta, azt hiszem megtaláltam életcélom :)
Kérdező! Kérdezd már meg, hogy nincs üresedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!