NETpincérnél havi nettó 1 millió+ ?
Egy ismerősöm a NETpincérnél dolgozik és állítólag 1 millió felett keres heti 6 napban és 15 órázik.
Kicsit hihetetlennek tartod de ha valaki már dolgozott ilyeb cégnél akkor írja meg hogy a 2500-3000-es órabér mennyire reális, illetve az hogy valaki ennyit legyen képes dolgozni.
Heti hat nap, 15 óra gyakorlatilag több, mint 2 teljes munkaidő.
Egy ilyen fárasztó (lépcső- robogó- lépcső- robogó) melóért BORRAVALÓVAL (!) reális a 4-500 000 forint 40 óráta, tehát - ha gyors és illedelmes, rutinos futár - elrakhat egy gurigát, igen.
Ki mondta, hogy futár? Simán lehet app fejlesztő vagy szerveres vagy marketinges etc. Ezekben am unka körökben simán lehet ennyit keresni ha nagy tudású és tehetséges az ember.
Egyébként ez a kérdés nem ebbe a témába tartozik.
Szerintem nagyon nem reális.
Én rendszeresen rendelek Pesten, több kerületben is, szinte mindig más futár jön.
Ha 500 ezer összejönne, tuti nem ez lenne.
Szia
Netpincernel dolgozom robogoval es van neha h osszejon egy honapban 1 millio.
Üdv!
A 3 milliós emberke azért erősen túloz, vagy 24 órában dolgozik alvás nélkül, emellett ügyes, gyors és kedves is.
Esetleg peso-ban kap fizetést... :)
Az 1 millió forint teljesen reális, természetesen jattal együtt (!), bár a 15 óra nagyon-nagyon kemény intervallum. Nem is lehet hosszan csinálni ilymódon.
Én alapvetően igyekszem 8 órára korlátozni a futárkodást, abból lesz általában 10.
Az 500 000 forint minden hónapban megvan.
Igyekszem a lehető legkedvesebb, legilledelmesebb lenni, ez kifizetődő. Egyébként kemény és - a robogózásnak "hála" - veszélyes munka.
Kezdőként, a napi 8 órát megcélozva olyan 350-400 000 forintot tartok reálisnak.
Ha az a célod, hogy bármi áron pénzt keress, akkor igen, a lélektani 1 millió fölé lehet menni.
De ne feledd, ez több, mint két munkaidő.
Gyakorlatilag, mintha egy gyári munkás maradna még egy 8 órás műszakot, mikor a többiek (hullafáradtan) hazamennek az előzőből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!