Szerintetek melyik Magyarország legszebb panorámás vagy szépen kialakított (elitebb) étterme?
Figyelt kérdés
2020. júl. 10. 00:38
11/13 anonim válasza:
New York a körúton. Attól szebb nincs!
12/13 anonim válasza:
A 10 legjobb vidéki étterem - szerintünk - Messzi tájak Európa ...
utazom.com › Európa › Cikkek
Magyarország szebbnél szebb vidéki tájait látva egészen meglepő helyeken botlunk bele ... Terasza és az étterem is kiváló hely arra, hogy egy balatoni nyaralás vagy ... hanem az udvaron kialakított szabadtéri részben fogunk helyet foglalni.
A legjobb 10 panorámás étterem - V. kerület/Belváros ...
www.tripadvisor.co.hu › ... › Budapest éttermei
A legjobb panorámás éttermek - V. kerület/Belváros (Budapest), Magyarország. Olvassa el a Tripadvisor utazói által írt értékeléseket V. kerület/Belváros
13/13 A kérdező kommentje:
Google-be sokféleképp beírtam én is, de egyik sem tetszett. Ez a tripadvisor meg top 10 luxus étterem közé is beteszi a sarki gyros büfét is. Azért gondoltam inkább, hogy mások tapasztalata és véleménye alapján lenne a legjobb választani. Köszönöm azoknak, akik válaszoltak!
2020. aug. 3. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!