Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Nyíregyházán/Sóstón jó éttermek?

Nyíregyházán/Sóstón jó éttermek?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani jó éttermeket Nyíregyházán/Sóstón?

2020. júl. 3. 09:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sóstón a Colorado-t javaslom, ha tudtok a teraszra, a tó mellé asztalt foglalni ( [link] /amerikai konyha, nem rossz, de szerintem ár/érték arányban és az ételek minőségét tekintve csak a tóparti látvánnyal együtt éri meg. Bent sötét van, nekem kicsit kellemetlen.

A La Terazza ( [link] olasz étterem szintén a tópart mellett található, jó a konyha

A 424 étterm ( [link] ételei is finomak, de borzasztó lassú a kiszolgálás, erre érdemes felkészülni.

A Svájci Lak ( [link] mintha be lenne zárva, de amúgy az sem rossz hely (ha szereted az agyonsózott ételeket).

A Nyilas fogadóban még nem jártam, de ott is van étterem.

Sóstói éttermek asztalfoglalás nélkül többnyire esélytelenek.

A városban jó éttermek:

Mexicana, Anno középkori étterem, Hajó Étterem, Széchenyi étterem, Hedonist.

2020. júl. 3. 09:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja, Sóstón van a Vadász Csárda még, az is jó.
2020. júl. 3. 10:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a mindenre kitérő választ!
2020. júl. 3. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!