Melyik a kedvenc gyorséttermetek?
Figyelt kérdés
Nekem a KFC. Nektek?2020. jún. 29. 22:42
11/20 anonim válasza:
Évente néhányszor eszem gyorsétteremben, de akkor csak Burger King. Mekibe csak akkor megyek ha éppen poharas-akció van, amikor nekem is tetsző poharakat adnak a menühöz. Pizza Hut jó volt az elején, ma már kevés éttermük van. Nálunk pld. csak egy express, az pedig kritikán aluli.
13/20 anonim válasza:
A Burger a legjobb, utána jön a Meki és a KFC.
14/20 anonim válasza:
Nekem a TOP3:
1. Meki.
2. BK.
3. KFC.
15/20 anonim válasza:
A Belfrit tényleg király, nekik van a legjobb sültkrumplijuk!
17/20 anonim válasza:
Flórián téri lángosos...a legjobb Budapesten
18/20 anonim válasza:
Csak Burger King. Mekiben ritkán szoktam, mert se a kuponok nem olyan jók, se a minőség..
19/20 anonim válasza:
Burger King.
Nekem a Belfrit-tel elég rossz élményeim vannak,úgy nagyjából 1-2 éve.(Hideg étel, csimbókos hús, száraz krumpli...A Corvin-ban próbáltam,ott senkinek sem ajánlom.)
20/20 Gázsi a hegyről válasza:
Én 2-3 éve amikor először elmentem KFC-be komolyan meglepődtem, és azóta szinte csak oda megyek, ha gyorsétteremről van szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!