Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Balatonmáriafürdő közelében...

Balatonmáriafürdő közelében van olyan étterem ami szombaton 23:00ig van nyitva??

Figyelt kérdés
Nézegettem de mindegyik 22:00ig van nyitva. Tudom egy nem kőbe vésett törvény és ha van vendég tovább nyitva vannak, de nem akarok kozkáztatni hogy na talán lesz vendég és szerencsénk lesz mert mi sajnos 22:00 után éenénk oda

2020. jún. 24. 11:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen tudják összeegyeztetni a balatoni önkormányzatok a vendéglősök érdekeit, és a lakosság + nyaralók pihenési igényeit...

Ez a 22 óra egy kompromisszum.

2020. jún. 24. 11:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy lesz vendeg, de azt nem tudom, szolgal-e ki ujat. A konyha ks bezár addigra reg, azok csak elfogyasztjak, amit rendeltek. Meg nem tudom, nem szabalytalan-e
2020. jún. 25. 07:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!