A mekis salátában a grill csirke meleg vagy hideg? (hűtőben tárolt)
A hamburgerre kerülő hús teljesen más tészta, mivel azt ugye eleve frissen sütik és úgy teszik a hambiba.
Én még sosem kaptam mekik salátára meleg húst. Ez valami új lehet, bár jó pár éve nem jártam már Mekiben. Amikor ott melóztam, még egyetemista voltam, jó pár éve.
Te tuti nem dolgoztál mekiben, de ha igen, akkor a konyhán biztosan nem. Vagy olyan kis forgalmú étterem volt, ahol óránként volt egy vendég. Ugyanis a McChickenre sosem sütik frissen a húst. Kb 5 perc, amíg a hús megsül rá, ennyit biztos nem váratják a vendégeket állandó jelleggel. Talán csak éjszaka, mikor nincs forgalom.
De ami arról az oldalról jön, ahonnan az összes csirkés szendvics, ott előre sütött húsok vannak és folyamatosan melegen vannak tartva. A salátás is. Ez már 9 éve is így volt, 2 éve még tuti, és biztos vagyok benne hogy most is.
#6-os vagyok.
Egyik haveron dolgozott három mekiben is, egymás után. Ő mesélte, hogy nem mindenhol minden egyforma. Hiába van szigorú előírás.
Én amúgy nem ehetek szárnyas húst, mert enzim hiány miatt nem tudom megemészteni. ...
Lehet, hogy nem mindenhol tartják be a sztenderdeket, ezt nem tudhatom. De a saláta pont olyan dolog, ahol a meleg hús, pont a saját munkájukat könnyíti meg. Hiszen salátát nem kérnek olyan sokat mint mondjuk sajtburgert. Ezért lehetetlenség lenne előre megtippelni, hogy hányat kérnek rántott csirkével mennyit grillezettel, és mennyit hús nélkül.
Azt pedig nem lehet megcsinálni, hogy nem adnak el több salátát, mert elfogyott a megfelelő hús és hosszú lenne húst sütni, aztán lehűteni. Q meleg hús meg ha el is fogy, pár perc amíg kisül az új..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!