Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szólnátok az étteremnek?

Szólnátok az étteremnek?

Figyelt kérdés

Egy helyről szoktam pizzát rendelni, kocka alakú pizzáról van szó, és soha nem képesek középen elfelezni. Legutóbb lemértem, egészen pontosan 8 mm eltérés volt, így az egyik szelet kisebb, másik nagyobb. Na most ha többen vagyunk, hogy osszuk el, ki kapja a kisebb és ki a nagyobb szeleteket? Vagy vágjam le azt a 8 mm-t és rakjam a másik tányérjára? Értitek miért probléma ez...

Ti szólnátok ilyenért? Egyébként nagyon finom a pizza, de ez kicsit zavaró.

2020. jún. 3. 20:40
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

"Ha fel sem tűnik nekik, akkor miért nem magadnak adtad mindig a nagyobb darabot?"

Lelkiismeret, te hallottál már olyanról?

2020. jún. 4. 17:37
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Attól még sz.rrágás 8 mm-en rugózni folyamatosan...

És még kérdést is kiírni erről... :-DDD

Az a hab a tortán. :-D

2020. jún. 4. 17:39
 33/39 anonim ***** válasza:
17%
Hagyátok már szegény lányt, részben van igazság abban amit irt
2020. jún. 4. 23:24
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már!

Vendégségben mindenkinek grammra egyforma adagot adsz, és aztán mikor viszont hívnak vendégségbe, akkor ott is pont mm-re/gr-ra ugyanannyit kéne kapnod?

Tényleg vihar a biliben!

2020. jún. 5. 08:53
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

egyszerű, amíg vártok rendeztek egy lottót, hogy ki választhat elsőként, másodikként, így sokkal igazságosabb

am amikor csak egy darab süti volt otthon mi úgy rendeztük, hogy az egyik elvághatta, a másik választhatott melyik felet akarja így aki vágta nem állt érdekében magának nagyobbat vágni, VERHETETLEN megoldás!

2020. jún. 6. 05:33
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Erről a nyolc milliméter pizzáról jut eszembe a hentes nézése, amikor fiatal koromban bementem,, és kértem 1 méter parizert. Először olyan volt a nézése, mintha marslakót látna. El kellett mesélnem, hogy fogadásból fogom megenni...
2020. jún. 7. 21:40
 37/39 anonim válasza:
100%
Vágjad kislányom magadnak. Ha ennyire nem tetszik. De előtt mérd is ki a közepét még körzővel is! Épp elég hogy a pizzasütők ott güriznek 10-12 órát a melegben, folyamatos rendelés mellett, ők nem fogják méregetni. Felénk pl mindig háromba vágják... Visszavinnéd mert kevés? 😅😅
2020. jún. 17. 07:05
 38/39 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem csak maximalista és kész, nincs ezzel gond.
2020. aug. 13. 23:36
 39/39 anonim válasza:
100%

Próbálja ki ő a pizzasütést napi 12 ben, napi 100-200 as mennyiséggel és mondja hogy egyszerű. Akkor várjon el ilyesmit. Felénk amugy sem vágják el teljesen csak látod a vonalat, ha tetszik ugy szétvágod ha nem magadnak vágod.

Pl aki a kerek pizzát négyzetekben eszi? Az mondjuk nekem is magas már. Biztos harcban van a geometriai elemekkel

2020. aug. 14. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!