Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szólnátok az étteremnek?

Szólnátok az étteremnek?

Figyelt kérdés

Egy helyről szoktam pizzát rendelni, kocka alakú pizzáról van szó, és soha nem képesek középen elfelezni. Legutóbb lemértem, egészen pontosan 8 mm eltérés volt, így az egyik szelet kisebb, másik nagyobb. Na most ha többen vagyunk, hogy osszuk el, ki kapja a kisebb és ki a nagyobb szeleteket? Vagy vágjam le azt a 8 mm-t és rakjam a másik tányérjára? Értitek miért probléma ez...

Ti szólnátok ilyenért? Egyébként nagyon finom a pizza, de ez kicsit zavaró.

2020. jún. 3. 20:40
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, neked aztán vannak problémáid! 😁 Hány évesek vagytok?

Méfjétek le az összes darabot pontosan, és négyzetmilliméter-alapon osszátok el a pizza árát! Kis matekpélda gyakorlás is. 😂😂😂

2020. jún. 3. 21:31
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Egy étteremben pizzázok, sajnos átérzem szegény pizza szakácsokat😀😀

Ne csesztesd szegényeket

2020. jún. 3. 21:32
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

#12: Gondolod az elég neki? Hiszen lehet, hogy nem mindenhol ugyanolyan vastag a tészta. De a feltét vastagság is eltérhet emiatt a 8mm-es csúszás miatt. Szóval ez azért így összetettebb lehet. :D

Kérdező: az esetleg nem jutott eszedbe (ha már ennyire rigolyás vagy), hogy keresztbe elvágjátok ezt a két szeletet, és jutna mindkettőtöknek egy kisebb és egy nagyobb?

Vagy egyik nap egyik ember kapja a nagyobbat, másnap a másik.

2020. jún. 3. 21:38
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
14, igazad van ez komplexebb probléma, mint gondoltam! 😂😂😂
2020. jún. 3. 21:46
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Mindig elítéltem azokat az embereket akik nem tudnak egyedül megenni egy egész pizzát.
2020. jún. 3. 21:47
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben leszedném a feltétet. A tésztát mérleg segítségével (a centi nem biztos mert attól lehet gramm eltérés a tészta vastagságának eltérése miatt) elosztanám egyenlően. Majd a feltétet szetválogatnám fajta szerint. Ezután azt is mérleg segítségével osztanám el. És már lehet is enni
2020. jún. 3. 21:55
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

17: Ez az! 😂😂😂

De vegyen hozzá hitelesített patikamérleget, mert a sima háztartásinak +/- 2 gramm a pontossági szórása. 🤣

2020. jún. 3. 22:21
 18/39 anonim ***** válasza:
80%
8 mm? Végül is igazad van, az már nagyobb méret, mint a farkad...
2020. jún. 4. 01:00
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

#19: 😂😂😂

Gondolom, a kérdező szégyenében elbújdosott... 😂

2020. jún. 4. 09:21
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Szólj nyugodtan, legalább lesz min röhögniük egész nap.
2020. jún. 4. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!