Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen veszélyek érinthetik a...

AnimeOtaku Love kérdése:

Milyen veszélyek érinthetik a kenyeret?

Figyelt kérdés
Beadandót kell csinálnom élelmiszer-biztonságból, pontosabban le kell írnom egy áru útját(a kenyeret választottam) az árubátvételtől, egészen az értékesítésig és le kell írnom, hogy milyen veszélyek érik, illetve milyen szabályozó intézkedéseket kell végezni.

2020. máj. 1. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

A tankönyvben nincsbleírva?? Vagy a tanár nem adta le azórán??

Kötve hiszem, h itt élelmiszerbizt szakértők lennének a gyk-en...

2020. máj. 1. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tegnap ki volt szakadva a kenyér zacskója, amit vettem, így az egész kenyér kiszáradt és ehetetlen lett.
2020. máj. 1. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A kenyér fő veszélye élelmiszerbiztonság szempontjából a penész, s annak toxinjai. ezért veszelyesebb a teljes kiőrlésű kenyér, mert ott a búza hejat is beleörlik, s vele együtt a penészt. Ez főleg kisgyereknél veszelyes, mikor csak ilyennel etetik őket.

Élelmiszerbiztonsági szakember vagyok.

2020. máj. 1. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!