Ezzel mi a baj?
Figyelt kérdés
Gordon Ramsey-nek van a Kitchen Nightmares című sorozata, és mindig kiakad amikor fagyasztott kaját lát vagy megtudja, hogy fagyasztott ételt sütnek/főznek ki az étteremben, de én nem értem ezzel mi a probléma? :D nem értek hozzá, csak azért kérdezem, hogy aki vendéglátásban dolgozik az eltudná nekem mondani, hogy ebben mi a rossz? :)2020. ápr. 29. 11:50
1/4 anonim válasza:
Egy jobb étteremben, egy jobb szakács mindent FRISS alapanyagból készít. Ne az átlag magyar éttermet vedd alapul, ahol az étlapon 100-féle étel MINDIG ott van.. Mert az nyilvánvaló, hogy lefagyasztott cuccokból van.
A jobb éttermek szezonális kínálatot tartanak, hetente változó ételek, és minden friss .
2/4 anonim válasza:
1 jól mondja. + Mirelitet itthon is tudok csinálni
3/4 anonim válasza:
Ha otthon főzünk, akkor is sokkal finomabb minden, ha friss termékeket használunk!
4/4 anonim válasza:
Nyilván. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem mirelit kajáért megyek étterembe 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!