Az mennyire ciki, ha nem tudok a Netpincér futárnak borravalót adni, mert nincs otthon kp?
Figyelt kérdés
Rendeltem már többször is a Netpincértől, de mivel nem vagyok a készpénz híve, ezért ritkán tartok otthon, így bankkártyával fizetek. Viszont a futárnak így nem mindig tudok borravalót adni (ha van, akkor mindig szoktam!), a netpincér felületen meg nem lehet beállítani a jattot. Ez mennyire kellemetlen szerintetek?2020. márc. 6. 12:21
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi, meggyőztetek :D
2020. márc. 6. 13:37
12/15 anonim válasza:
Nálam sincs mindig kp.
Amúgy a borravaló továbbra is csak opció.
Ha kártyával fizetek és nincs kártyás borravaló opció én se adok.
Futárnak meg amúgy is...étteremben a pincérrel azért többet érintkezel. De most a futárnak mire adsz? Arra, hogy szépen mosolyog abban a 20 másodpercben?
13/15 anonim válasza:
Szerintem nem nagy áldozat kivenni a számládról egy minimális összeget és felváltani apróra. Legyen egy dobozka otthon, amibe tarthatod. Én a netpincéresnek azért szoktam adni, mert felhozza a 4.re és nincs lift.
14/15 anonim válasza:
Ha sűrűn rendelsz, akkor vegyél le kpt, hogy mindig legyen nálad es ha jofej a futár, tudsz adni neki
15/15 anonim válasza:
Én ma direkt azért váltottam fel egy ezrest, hogy tudjak az ételfutárnak adni alkalmanként 200 ft-ot. Lehet, hogy hülye vagyok, de a kaja így mindig meglepően gyorsan ideér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!