Ha kocsmat kavezot ettermet nyitnatok hogyan epitenetek fel a torzsgardat?
Tegyuk fel nyiregyhazara nosultok es latnal egy jo helyseget viszont nincs kapcsolatod.
Hogyan vonzanad be es tartanad meg az embereket?
Nagyobb etel adagokkal?
Havonta egyszer valami boduletes ital akcioval?
A melegkonyhába nulla tapasztalattal belevágni az hamar bukó lesz ..és ezt nem gonoszsságból,vagy rosszindulatból írom,de mivel láthatóan közöd se volt eddig a vendéglátáshoz ,az éttermet mindenképpen vesd el .
A kocsmánál először is találd ki ki a célközönség,mert eszerint kell felépíteni a kínálatot,a brandet ,a hely stílusát stb Számolj azzal is,hogy van-e pénzed tisztességes bért adni az alkalmazottaknak , ha nincs,akkor bele se kezdjél,mert olyan munkaerőhiány van a vendéglátás terén,hogy senkit nem fogsz gombokért találni .
Én tapasztalat,és minimum egy üzletvezető képesítés nélkül nem vágnék bele ,na meg jó sok tartalék pénz nélkül .Ha ez mind megvan,akor TALÁN bejön. Én Bp.-n csinálom,Nyíregyházán nem tudom milyen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!