Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha kocsmat kavezot ettermet...

Ha kocsmat kavezot ettermet nyitnatok hogyan epitenetek fel a torzsgardat?

Figyelt kérdés

Tegyuk fel nyiregyhazara nosultok es latnal egy jo helyseget viszont nincs kapcsolatod.

Hogyan vonzanad be es tartanad meg az embereket?

Nagyobb etel adagokkal?

Havonta egyszer valami boduletes ital akcioval?



2020. febr. 25. 13:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A melegkonyhába nulla tapasztalattal belevágni az hamar bukó lesz ..és ezt nem gonoszsságból,vagy rosszindulatból írom,de mivel láthatóan közöd se volt eddig a vendéglátáshoz ,az éttermet mindenképpen vesd el .

A kocsmánál először is találd ki ki a célközönség,mert eszerint kell felépíteni a kínálatot,a brandet ,a hely stílusát stb Számolj azzal is,hogy van-e pénzed tisztességes bért adni az alkalmazottaknak , ha nincs,akkor bele se kezdjél,mert olyan munkaerőhiány van a vendéglátás terén,hogy senkit nem fogsz gombokért találni .

Én tapasztalat,és minimum egy üzletvezető képesítés nélkül nem vágnék bele ,na meg jó sok tartalék pénz nélkül .Ha ez mind megvan,akor TALÁN bejön. Én Bp.-n csinálom,Nyíregyházán nem tudom milyen ...

2020. febr. 29. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!