Láncfűrész motorból ti mit építenétek?
Robbanómotoros rollert!
1-es
Gondoltam bicikli motorosításra,de az a baj hogy szerintem azt terveztetni kell,illetve vizsgáztatni,ahhoz hogy forgalomban résztvehessen,az meg ebben az országban ha lehetséges is,akkor is egy nagyobb vagyon. Pedig simán összelehetne hozni akár váltósra is.
2-es-3-as Nemrégiben vettem 8db hiányos láncfűrészt,ezekből építettem 2db tökéletesen működőt,illetve raktam össze 2db Működő motorrészt,kuplung illetve burkolat nélkül,a többi gépből nem sok használható alkatrész maradt.
4-es
A roller az nem rossz ötlet de az nem engedélyköteles?
5-ös
A sima kézi sarokcsiszolónak nem lenne jó túlzottan ráznak ezek a motorok,enné a korongot. Arról nem is beszélve hogy bődületes nehéz lenne. Viszont a gyorsdaraboló az nem lenne rossz,ráadásnak szerintem fellehetne tenni egy gyári gyorsdaraboló motorja helyére. Ennek utána nézek!
6-os Közúton szerintem nem használható, pálya meg errefelé nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!