Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha a meki a zsufoltsagra...

Ha a meki a zsufoltsagra adott panaszra azt a valaszt adja hogy mar keresik a helyet egy masodik etteremnek akkor tenyleg igy van vagy ez csak sablon?

Figyelt kérdés

A jelenlegi etterem atalakitasa pedig azt jelenti hogy onrendelos lesz mint pl az Arenaban?

Azert irtam nekik mert 30-50 perc kozott mozog ami alatt meglehet jarni. Ami egy gyorsetteremhez kepest nem gyors.

2020. febr. 18. 15:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Gyere el Szolnokra hétvégén. :)

Persze KFC-ből ahol a kutya sincs többnyire most nyitott meg a második. Na ott még szombat délután sincs sor.

2020. febr. 18. 17:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
ja, majd ha fotót csináltál.
2020. febr. 18. 17:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így van. Én amikor megkérdeztem, hogy mikor nyitnak éttermet Esztergomban, kerek perec megmondták, hogy nem tervezik.
2020. febr. 18. 17:53
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi a választ utolsó.

Amúgy durva milyen indulatokat vált ki az emberekből egy ártatlan kérdés itt. :D

Bár nekem az sem egyértelmű miért van az hogy a kevésbé népszerű KFC terjeszkedik miközben a Meki legalábbis itt sokkal kihasználtabb. Bár biztos megéri nekik így is a két étterem.

Mondjuk mindig jobb ez mint ami Békéscsabán volt. Még 2015-ben voltam nyár elején. Aztán nem követtem a híreket és egy évre rá nyáron már csak a helyét találtam. :)

2020. febr. 18. 17:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltam, hogy Szolnok. De ez tényleg így van, mi december végén, mértem!!!! 45 percet álltunk sorba, 3 kassza ment.. Volna. Van egy rövid hajú csaj, na szerintem be volt állva, ott állt állt alt a sor!! * ez így van, Szolnok mc donalds az egy időutazás!!
2020. febr. 19. 14:53
 16/17 A kérdező kommentje:

Komoly ami ott megy. :D

Mondjuk este beleolvastam a google értékelésekbe de azok is csak megerősítenek abban amit írtam. :D

Érdekes hogy se Szegeden se Debrecenben se Budapesten pl. az Arénában nincs ez.

Mondjuk néha a Szeged Kárász utcai is betud állni de ott legalább kiszoktak jönni előre felvenni a rendelést.

2020. febr. 19. 14:56
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
Még jó hogy indulatokat vált ki a kérdésed az emberekből. Én dolgoztam mekiben. Panaszkodsz, hogy sokan vannak, de mégis mindig odamész, ezzel te is növeled a sort. Gondolom te is az a típus vagy, aki a diák kasszásnak panaszkodik, hogy sokan vannak. Majd pont a te kedvedért fognak új mekit nyitni. Próbálj meg elültetni egy sajtburgert, hátha kinő belőle egy új étterem.
2020. ápr. 8. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!