Ha a meki a zsufoltsagra adott panaszra azt a valaszt adja hogy mar keresik a helyet egy masodik etteremnek akkor tenyleg igy van vagy ez csak sablon?
A jelenlegi etterem atalakitasa pedig azt jelenti hogy onrendelos lesz mint pl az Arenaban?
Azert irtam nekik mert 30-50 perc kozott mozog ami alatt meglehet jarni. Ami egy gyorsetteremhez kepest nem gyors.
Gyere el Szolnokra hétvégén. :)
Persze KFC-ből ahol a kutya sincs többnyire most nyitott meg a második. Na ott még szombat délután sincs sor.
Köszi a választ utolsó.
Amúgy durva milyen indulatokat vált ki az emberekből egy ártatlan kérdés itt. :D
Bár nekem az sem egyértelmű miért van az hogy a kevésbé népszerű KFC terjeszkedik miközben a Meki legalábbis itt sokkal kihasználtabb. Bár biztos megéri nekik így is a két étterem.
Mondjuk mindig jobb ez mint ami Békéscsabán volt. Még 2015-ben voltam nyár elején. Aztán nem követtem a híreket és egy évre rá nyáron már csak a helyét találtam. :)
Komoly ami ott megy. :D
Mondjuk este beleolvastam a google értékelésekbe de azok is csak megerősítenek abban amit írtam. :D
Érdekes hogy se Szegeden se Debrecenben se Budapesten pl. az Arénában nincs ez.
Mondjuk néha a Szeged Kárász utcai is betud állni de ott legalább kiszoktak jönni előre felvenni a rendelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!