Melyik a legjobb gyorsétterem eközül a három közül?
Én elég válogatós vagyok, úgyhogy az árkategóriák aszerint lesznek, hogy amit még tudok enni, mennyibe kerül.
Meki: egy menü kijön 2000 alatt, ha nagyon akarok, tudok 1000-nél kevesebbért is enni. Szeretem a sültkrumplijukat, viszonylag sok finom burgerük van.
Burger King : közepes árkategória, eddig, ha 10* voltam ott életemben (a Mekibe csak ebben a tanévben voltam kb annyiszor😂😅), nem rossz ott se a kaja öcsém szerint ott adnak "igazi húst" a kedvencem innen egy csípős Burger (asszem spicy sertés)
KFC: Itt még kevesebbszer voltam, egyrészt, mert az én pénztárcámnak drága (diák vagyok, nincs zsebpénzem, az ünnepekkor kapott pénzt költöm kajára, ruhákra néha), másrészt kevés dolog van ott, ami különösen felkelti az érdeklődésem. Az főleg nem tetszik, hogy a kaják úgy 60-80%-ába tesznek majonézt (persze tudom, lehet kérni nélküle is, de, ha valamit először próbálok, nem tudom lesz e benne)
Nálam a sorrend: 1. Meki 2. Burger 3. KFC
1.Meki:Itt a legjobbak a burgerek, legjobb a krumpli, van fokhagymás szósz amit imádok. Szezonális burgerek mostanában rosszak, a szósz miatt, régen sokkal jobbak voltak, de nem is veszem meg gyakran, mert hihetetlenül túl vannak árazva. Üdítőt sajnos vizezik, nem egyformán, van amikor jó. Sajnos a kedvemcemet a fanta narancsot kiherélték, zero ihatatlan moslék lett belőle. Bár nem az üdítő miatt járok ide, kisebb burgereket szoktam venni, meg a kuponokat. Sajnos a kupon is egyre gyatrább, és drágább, két hamburgeres kuponok el is tűntek. De még mindig itt vannak a legjobb burgerek: sajtburgert, csibeburgert, big macet, mcfarmot, mcroyalt szoktam venni.
2. Burger: Itt a szezonális burger szuper, de iszonyat drága. Csak a szendvics 2090, menüben 2590. Ritkán eszek itt is ilyet, de az legalább nem csalódás. A krumplijuk jó, de nincs fokhagymás szósz. Van viszont a háromból csak itt kapható curry-mangó szósz, ami szintén nagy kedvenc. A kuponok is nagyon jók. Amiatt nem első, azok a normál burgereik. Mind tele van hagymával, amit utálok, vagy csípős, vagy pl. a sajtburgerükben sokkal több a mustár, mint a mekiében. Egyszerűen nem jó. A whopper is, amiből van vagy hatféle, hű de nagyon sztárolják, pedig nem nagy szám. Sok hagyma, sok zöldség, sok majonéz, minden, amit nem szeretek. Állítólag ketchup is van benne, de nem is lehet érezni. A Big Mac sokkal jobb... Le is másolták, de sz*rul. Az eredetiben ugyanis aprított hagyma van, ami egy páclében ázik, sokkal finomabb, mint az a hat karika hagyma amivel elrontják a big kinget... Szerencsére lehet hagyma nélkül is kérni, úgy már jó, csak a szósz nincs olyan jó, mint a mekiben. De appon szeretek rendelni, mivel úgy nem kell külön sorbanállni, meg mondani, hogy hagyma nélkül adják, appon lehet variálni, mi legyen benne. Ott meg az a baj, hogy pl. kuponnál nem lehet hagyma nélkül kérni. De a legtöbb burgerük olyan semmilyen, mint a whopper. Egy sarki hamburgeresben jobbak a hamburgerek. Üdítőt itt is vizezik, néha mázlim van, és nem vízízű.
3.Kfc: Anyám kedvence. Én annyira nem szeretem a csípős húsok miatt. Amit venni szoktam mert finom is, meg olcsó is, az az itwist (mini twister vagyis tortilla). Bár a hús csíp benne, de azzal a majonézes szósszal, meg a hagyma nélküli zöldségekkel nagyon finom, olyan ellenpontja a csípős húsnak a lágy szósz. Egy kézzel is meg tudod fogni, nem esik szét, nem kened vele össze a kezedet, szádat, mint a nagyobb burgerekkel. Érdekes ebben meg ízlik a majonéz. Ár-érték arányban a legjobb. 2 itwist meg egy krumpli 790 kuponnal... A szósz az drága, 150Ft, máshol csak 100, de legalább van fokhagymás. Krumplijuk nem nagy szám. Túl vastag, és kevés, egy időben teljesen sótlan volt, most már van rajta só, de én sósabban szeretem. Üdítőt nem vizezik, és a kólán kívül nem csak ilyen zéró sz*rok vannak. 7up, lipton nagyon jó. Sweppes nyomába sem ér a régi fantának. De nem az üdítő a fő szempont. Sajnos drága, mivel újratölthető. Kuponokból le is hagyják gyakran. Fedőt és szívószálat külön kell kérni sajnos, ki sem teszik már, környezetvédelmi okból. Van aki nélküle issza? Nem láttam még ilyet 😃 Van sokféle jó kupon, de valahogy mindig az itwistnél kötök ki 😃 A szezonális dolgaik sokszor túl csicsásak. Kék sajt? Van aki szereti? 😃 A gomba megint olyan, amit sokan nem szeretnek, én se. Olyan is volt, hogy gyerek adagot kínáltak 1500-2000 forintért. Veszek belőle 4 itwistet 2 krumplival. Tuti többet kapok a pénzemért. Sajtburgerük nagy csalódás, rohadtul csíp, amit még fokoznak a sok mustárral.
Tudom hosszú lett, de gyakran járok ezekre a helyekre, hetente legalább egyszer betérek valamelyikbe. El is vagyok hízva tőle 😃 Most fogyókúra mellett kalória számolgatással eszek ezekben 😃
1. McDonald's
2. KFC
3. Burger King
18/L, mekis dolgozó
Burger King
McDonald’s
KFC (kifejezetten utálom)
Meki-KFC holtverseny (KFC finomabb, Meki olcsóbb, de még jó)
Burger King-csak 1-2 dolgot tudok megenni onnan, szerintem drágább a Mekinél, de rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!