Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Melyik a legjobb gyorsétterem...

Melyik a legjobb gyorsétterem eközül a három közül?

Figyelt kérdés
A három tipikus étterem: KFC,Burger King,McDonald's

2020. febr. 10. 20:27
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
24%
Burger King. Heti 1x ott eszünk. Nem értem,mi a baj a gyorséttermekkel. Teljes kiőrlésű zsemle, repceolaj, rengeteg friss zöldség és mi pl hús helyett halat vagy hallumit választunk. A gyerekmenühöz alma vagy répa van és víz. A meki ízetlen,de a krumpli agyon van sózva és a kóla vízízű. KFC itt nincs,de nem is mennék be,mert húst nem eszek ilyen formában.
2020. febr. 10. 21:18
 12/47 anonim ***** válasza:
75%

Kfc:Strips nagyon jó,krumpli nem rossz.Mást nem szoktam enni.

Burger King:Csak nuggetset eszem meg krumplit.Finom,viszont néha nem bírja a gyomrom.

Meki:Fosok tőle.

2020. febr. 10. 21:33
 13/47 anonim ***** válasza:
69%

Meki

Burger King

De kb evente ha 4x megyek igy akkor elengedem magam.

Kfcben egyszer voltam de nem szeretem

2020. febr. 10. 21:42
 14/47 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Néhány emberrel egyetértek, néhányal nem. De jöhetnek még válaszok!
2020. febr. 10. 21:43
 15/47 anonim ***** válasza:
37%
Mekdánelc
2020. febr. 10. 21:54
 16/47 A kérdező kommentje:

:-)

2020. febr. 10. 22:09
 17/47 anonim ***** válasza:
72%

Meki. De ott se szeretek mindent.

BK nekem nem finom

KFC-ről borzalmas dolgokat hallottam.

2020. febr. 10. 22:23
 18/47 anonim ***** válasza:
73%

A KFC egy hányinger.

A Keletinél vagy az Arénában enni, egyet jelent a hasmenéssel.

Nem sütik meg a húst, igénytelen.

Akkor már inkább Burger vagy Mc.

A Burgerben a Chili Cheese a kedvencem, a másikban a Mcfarm.

2020. febr. 10. 22:33
 19/47 anonim ***** válasza:
76%

1. KFC. (Írták előttem a hasmenést, nekem még sosem volt problémám tőle, pedig extra érzékeny a gyomrom.)

2. McD. Ezt szoktam meg kiskoromtól, mert pár saroknyira laktunk tőle. Sok dolog ízlik itt, de ugyanannyi van, ami nem.

3. BK. Ott még nem ízlett nekem igazán semmi. Van, ami ehető, de pl. a szendvicseket telenyomják zöldséggel, amit ki nem állhatok.

2020. febr. 10. 22:47
 20/47 anonim ***** válasza:
71%

1. Burger King

2. Meki

3 KFC

Bár ha megyünk akkor mekibe, mert ott finom a shake, meg az almás pite. Thaiföldön a meki a fiataloknak valami kultusz hely, mert bár a thai kajaárakhoz képest elég drága (átszámolva is drágább mint az angliai meki árak)

a fiatalok ott gyűlekeznek, bezsélgetnek stb. Bementünk, hogy vegyünk fagyit. De pitét vettünk mert náluk nincs almás pite de volt kukoricás, és ananászos pite. Isteni finom mindkettő.

2020. febr. 10. 22:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!