Melyik a legjobb gyorsétterem eközül a három közül?
Kfc:Strips nagyon jó,krumpli nem rossz.Mást nem szoktam enni.
Burger King:Csak nuggetset eszem meg krumplit.Finom,viszont néha nem bírja a gyomrom.
Meki:Fosok tőle.
Meki
Burger King
De kb evente ha 4x megyek igy akkor elengedem magam.
Kfcben egyszer voltam de nem szeretem
:-)
Meki. De ott se szeretek mindent.
BK nekem nem finom
KFC-ről borzalmas dolgokat hallottam.
A KFC egy hányinger.
A Keletinél vagy az Arénában enni, egyet jelent a hasmenéssel.
Nem sütik meg a húst, igénytelen.
Akkor már inkább Burger vagy Mc.
A Burgerben a Chili Cheese a kedvencem, a másikban a Mcfarm.
1. KFC. (Írták előttem a hasmenést, nekem még sosem volt problémám tőle, pedig extra érzékeny a gyomrom.)
2. McD. Ezt szoktam meg kiskoromtól, mert pár saroknyira laktunk tőle. Sok dolog ízlik itt, de ugyanannyi van, ami nem.
3. BK. Ott még nem ízlett nekem igazán semmi. Van, ami ehető, de pl. a szendvicseket telenyomják zöldséggel, amit ki nem állhatok.
1. Burger King
2. Meki
3 KFC
Bár ha megyünk akkor mekibe, mert ott finom a shake, meg az almás pite. Thaiföldön a meki a fiataloknak valami kultusz hely, mert bár a thai kajaárakhoz képest elég drága (átszámolva is drágább mint az angliai meki árak)
a fiatalok ott gyűlekeznek, bezsélgetnek stb. Bementünk, hogy vegyünk fagyit. De pitét vettünk mert náluk nincs almás pite de volt kukoricás, és ananászos pite. Isteni finom mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!