Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ennek mégis mi az oka a...

Ennek mégis mi az oka a netpincéren?

Figyelt kérdés

Akárhányszor felmegyek, egyre több "kutya-éttermet" látok. Tehát olyan cégeket, amik kutyakajákat szállítanak. És egyre több van belőlük. Hadd kérdezzem már meg, ezek mi a nyavaját keresnek a netpincéren? Könyörgöm, én ember vagyok és nem állat, az ilyeneket miért nem egy külön oldalra gyűjtik össze? Hab a tortán, hogy az összesnek 10-re van értékelve a rátája, és a vélemények meg kimerülnek a "juj ez tökjó, ma is rendeltem Bucinak meg Fufinak valami finom ennijájót!"

A hideg kiráz ettől, ez valami súlyos népbetegség, hogy manapság emberként kezelik a kutyákat? Azért álljon már meg a lovacska.

2020. jan. 29. 10:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
68%
De senki nem szallit allati etelt, csak penzt kuldenek a menhelynek uristen.
2020. jan. 30. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!