Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A fővárosba az aluljárókba...

A fővárosba az aluljárókba lévő kocsmák biztonságosak? Úgy láttam h ott azokba olcsóbb a sör más helyeken 400 forint egy korsó

Figyelt kérdés
2020. jan. 4. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha félsz a kocsmában, vedd meg a boltban, ott a legolcsóbb, zárkózz be és otthon idd meg!

Egy kocsmában bárhol, bármikor, bármi lehet, mert nem a józan életű, megfontolt úriemberek gyűjtőhelye.

2020. jan. 4. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy kocsmára sem lehet mondani, hogy garantáltan biztonságos.
2020. jan. 4. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
az aluljarok eleg csoves kocsmak, ha nem felsz h esetleg kijon valami herpesz a szadon menj, de ha megveszed boltban e sotthon isztok olcsobb
2020. jan. 5. 00:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Miért akarsz kocsmába menni? Mit keresel, milyen élményre vágysz? Kizárólag a sör miatt mennél? Egyedül vagy társaságban?

Egyet kell értenem avval, minden kocsma lehet veszélyes. Aki ilyen kérdést tesz fel, annak nemigen való egy bűzös, lepukkadt, részeg emberekkel teli kocsma. A kérdés önmagában rejti a választ. Tartasz, mondhatnám, félsz a veszélyes helyektől, az ittas, kötekedő vendégektől. Akkor, miért akarsz odamenni?

Én nem járok ilyen helyekre! Természetesen, voltam már nem egy kocsmában, de nem az én stílusom. Ha piálós helyekre akarunk menni barátokkal, akkor inkább egy tisztább, kulturáltabb söröző, vendéglő, pub, söröző-pizzázó, romkocsma. A lepukkadt helyekre a csóró alkoholisták járnak újratölteni. Nekik minden totál mindegy.

Amennyiben nincs pénzed és olcsón szeretnél berúgni, akkor vásárold meg a tesco-ban és idd meg otthon vagy ahol akarod (ill. ahol szabad).

2020. jan. 13. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!