Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Két napom lesz végigzabálni...

Pöcéce kérdése:

Két napom lesz végigzabálni Budapestet, mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Kulfoldrol karacsonyra hazalatogatok es rohadt jokat akarok enni, ebed vacsi erdekelne, vannak e uj helyek amiket muszaj kiprobalni?

2019. nov. 28. 10:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%

Mekiben voltál már? Ez egy gyorsétterem.

Próbáld ki

2019. nov. 28. 11:25
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Ráday utcán menj végig, tele van jó helyekkel :)
2019. nov. 28. 11:26
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Amit itt nem találsz meg, az nincs is:)

[link]

2019. nov. 28. 11:28
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Menő helyeket minden nagyvárosban találsz kb. ugyanazzal a kínálattal. A helyedben én inkább meghívatnám magam valami ismerős nagymamájának karácsonyi vacsorájára :D A házikosztnál és annál a kiszolgálásnál nincs jobb, főleg, ha sokáig tengtél-lengtél egyedül idegen környezetben.
2019. nov. 28. 11:39
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Spíler pub. Godzsu udvar. Király utca 13.
2019. nov. 28. 12:02
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Kossuth teren a Szamos etterem/cukraszdaban, ettem az eletem legjobb hamburgerét es sült krumpliját. Nem mondanam h minden nap oda jarnák enni mivel megunnam de havonta parszor az tuti
2019. nov. 28. 12:25
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a top 5: Arany Kaviár, La Pampa steakhouse, Bamba Marha Burger Bár, Cupákos és Retek Bisztró. Ha igazán finom kávét szeretnél ajánlom a Budapest Baristas-t és a Flow Specialty Coffee Bar & Bistro-t.
2019. nov. 28. 12:33
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Én nem ismerem,de egyszer majd szeretnék eljutni abba a Gerbaud(?) /Zserbó nevű cukrászdába, most eszembe jutott, hogy Gundel, ott meg palacsinta van, szeretnék egyszer az Andanta Borpatikában is enni olyan túrógombócot Ákosnál aki az énekes ember, meg egyébként én nem sokat kajáltam arrafelé, de egyszer jártam Bp-n egy angol-tanfolyamra, és hát amikor éhes voltam előtte, v utána, akkor Pizzakingben ettem pl, ja meg még mondjuk a Fornettis cuccok is jók, Árkádban meg Sugárban lehet kapni. Ja tényleg, ott is vannak az alsó szinten asszem kajáldák,lehet ott is egyszer majd ki kéne próbálni. :)
2019. nov. 28. 12:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jaj mekkorát röhögtem az elsőn :D

Ha én mennék most Bp-re zabatúrára, akkor elmennék a Trófeába, a Wasabiba, abba a tökömtudja hogyhívják japán étterembe az Eiffel téren, a Briósba reggelizni, a Bamba marhába hamburgert zabálni, a Sugar Shopba édességet enni, és vinnék haza egy nagy vödör KFC-t, mert itt nálunk sajnos nincs.

2019. nov. 28. 13:40
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Jaa és meginnék egy vajnatimike-féle freak shaket, ha nem lennék cukorbeteg
2019. nov. 28. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!