Melyik streetfood-ot hiányoljátok? Milyen külföldi ízre vágytok?
Több lángost, sült kolbászt.
A külföldi kaják maradjanak külföldön.
Bármi lehet jó, ha jó helyen van, jó ár-érték arányú, megfelelő minőségű, stbstb
én pl. hiányolom a kínálatokból a krumplis lángost, a ropogós sült hagymát, a kenyérlángosokat, de mexikói kaják is jól jönnének, de kinek mi...
Külföldön is ezeket eszik az utcán. + Dürümöt meg kebabot.
Én tócsit ennék.
Ott dől meg a dolog, hogy semmilyen utcai kaját nem eszem.
Talán egyedül a lángost, de ezt ott előttem sütik ki frissen. Az olasz kajákat szeretem, de azokat is főleg Olaszországban étteremben, nem az utcán.
Hummuszos tekercset, sült tortillát, és mindenféle közel- és távol-keleti ételt, nemcsak street food, hanem bármilyen formában. Ezeket kóstoltam külföldön, és mind nagyon finom volt. Jó lenne, ha lehetne kapni poharas leveseket, rameneket. Nem leveskocka + tészta minőségűt, hanem jobbat, tartalmasabbat. Ezeket inkább beülős helyeken lehet enni, pedig külföldön street food formában is népszerűek.
A már meglévőkből is lehetne nagyobb választék. Persze a gazdaságosság miatt ez nehezen kivitelezhető, de jó lenne többféle/különlegesebb pizza, gyros, lángos, stb. Mindig öröm, ha olyan helyre bukkanok, ahol ezekből kicsit szokatlanabbat adnak.
Az ormeny konyha nagyon finom! Sult puding mmmm nyami.
De szivesen megkostolnak tacot, rablohust, fankcsigat(amerikai)
Indiaibol is kostolnak egy parat. Ha azon gondolkodsz hogy kisvallalkozast nyitsz, az amerikai konyhat valaszd. A magyar is jo otlet de a mai fiatalok kaposabbak a kulfoldi etelekre :)
Laci kitchen! Tudom, külföldi kajákról kérdezel, de nem értem, a gírosz, a hamburger, a pizza stb. miért szorította ki a régi magyar utcai kajákat? Nem vagyok ezek ellensége, de régen természetes volt, hogy a hentesnél volt hurka, kolbász, oldalas kenyér és kovászos uborka.
Miért menőbb hamburgerrel összemaszatolni magunkat, mint egy jó kis sült kolbásszal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!