Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Adsz borravalót hogyha bunkók...

Adsz borravalót hogyha bunkók voltak veled a pincérek, nem ízlett az étel?

Figyelt kérdés
2019. szept. 8. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Hiszen a borrravalót, azért és olyan százalékban szoktam adni, ahogy meg vagyok elégedve.
2019. szept. 8. 18:59
 2/7 klopusz ***** válasza:
100%
Mivel a borravalóval azt ismered el, hogy jó volt az étel és normális, udvarias a kiszolgálás, természetesen nem.
2019. szept. 8. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. szept. 8. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ételnek mondjuk nem sok köze van a történethez, mert a jattot kizárólag a felszolgálók rakják el, egy fillér nem kerül a szakácsokhoz, úgyhogy ha a pincér bunkó, teljesen okafogyottá válik, hogy borravalót adjak.
2019. szept. 8. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Az ételnek mondjuk nem sok köze van a történethez, mert a jattot kizárólag a felszolgálók rakják el"

Már ahol.

Van ahol elosztják a teljes személyzet között, van ahol csak kis részesedés megy külön a szakácsoknak, stb.

2019. szept. 9. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, egy így van, valahol elosztják, valahol csak egy kis része megy a szakácsnak, a maradék 99%-ban pedig a szakács fix bérért dolgozik.
2019. szept. 9. 13:33
 7/7 anonim válasza:
100%
Nem. Többször is előfordult már, hogy nagyon nem voltunk megelégedve a stílussal, felszolgálással és direkt nem adtunk. Szerintem a borravaló nem automatikusan jár, azért meg kell dolgozni.
2019. nov. 4. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!