A starbucksban lehet más nevére kérni a kávét?
Mert összekombináltak téged ezzel a kérdéssel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vendeglatas-et..
12, annyira szánalmas ez a környezetvédő köntösbe bújtatott ítélkezésed -.-“
Honnan is tudod, hogy a kérdező nem termoszba vagy saját bögrébe kéri? Mert hogy ilyet is lehet ám a Starbucksban, csak persze könnyebb egy vadidegen embert pocskondiázni, igaz?
Hű, ez aztán az indok:) akkor már nyugodtan szólj bele (bár egyébként láttam már, hogy vki saját bögrére kért nevet és meg is kapta - más kérdés, hogy utána le tudta-e törölni, de ez már nem az én dolgom).
Akkor esetleg nincs idejük beülni? Vagy ezt is megmagyarázod mindjárt, hogy hogyan is kéne csinálniuk?
Mellesleg pl én a starbucksos papírpoharak nagy részét (igaz, nem jártam oda naponta, így nem is volt sok) nem dobtam ki, hanem ha lehetett, kimostam és tök jól lehetett benne aprópénzt vagy épp a hajcsatjaim tárolni. Műanyag tetőt meg nem kötelező elvenni/kérni hozzá és szívószálat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!