Kanadai ismerősöm (másodszor is) férjhez adja a lányát. Nemrégen írta, hogy elmentek menü kóstolóba (Giga-lagzi lesz! ) a rendezvény helyszínére. Szerinte elképzelhető, hogy már Magyarországon is létezik ilyen. Igaza van? Valóban?
Figyelt kérdés
#lagzi #menü-kóstoló
2019. aug. 24. 14:49
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi összes választ!
2019. aug. 26. 10:41
12/16 anonim válasza:
Egyik barátnőm nem régen nősült Magyarországon. Elmondom, hogy náluk mi volt. Elmentek egy esküvő szervezőhöz kifizettek X Forintot és minden a kéréseik alapján meglett szervezve. Volt próbavacsora, torta kostolás, borkóstoló. Mert ez mind lehetséges itthon ha jól választasz szervezőt vagy jók a kapcsolataid és van rá pénzed.
14/16 A kérdező kommentje:
2019-08-26 14:52:
Nem mindegy! :-D
2019. aug. 26. 16:53
15/16 anonim válasza:
#3 Mi az, hogy nem fognak seniken megfőzni ezt meg azt? Feltételezem, hogy a kóstolásra főzött ételekért is ugyanúgy fizetni kell, mint ha simán rendelnék az étteremben. Szóval ha én megrendelek kóstolásra 300 adag levest, és kifizetem, akkor bizony meg fogják főzni. Meg mi az, hogy 5 adag töltött káposztát nem lehet főzni. Szerinted amit anyukám főz itthon, az hány adag?
16/16 anonim válasza:
Én is azért nem szeretek töltött káposztát főzni, mert mint az köztudott 500 adagnál kevesebbet nem lehet főzni, mi meg csak ketten vagyunk, úgyhogy másfél évig kell enni, mire elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!