A KFC-ben már nem lehet Bsmart-ban stripset kapni?
Köszi! Ez jó hír!
Meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerül?
Olyan régen voltam, hogy egyrészt nem is emlékszem, másrészt azóta nyilván drágult, és mint ahogy a honlapon azt sem láttam hogy van strips Bsmart, úgy az árát sem lehet megtudni.
Szomorú lennék, ha kivonnák :|
450 forintot fizettem érte. :)
Nagyon köszönöm! :)
Remélem nem fogják, mert bár a sült krumplija elég csapnivaló emlékeim és az én ízlésem szerint, de a strips az annyira finom, hogy kategóriájában felülmúlhatatlan! :)
Igazán nincs mit :)
Hát finom nagyon a husi, viszont egyre kisebb:|
Én mondjuk a krumpliját szeretem. Viszont ha csak a husit szereted, akkor lehet kapni magába is. Pontosan nem emlékszem, hogy hány darabos és mennyibe kerül.
Hát OK. De ha ott akarok ebédelni, akkor csak nem eszek magában husit, mert csak egy kis krumplival esik jól.
Viszont azt nem tudom, ( vagy csak ezt sem találtam meg a honlapon!) , hogy miért nincs strips menü ajánlat? Tehát, hogy egy kis üdítő is lenne benne, és a husiból csak strips lenne krumplival?!
Persze úgy kell hozzá a krumpli, csak ötletnek írtam :)
Hát nem lenne rossz egy menü, elég borsos ára van az innivalónak, azt hiszem 500 forint.
A hús a beszállítótól függ, vagy attól, hogy a "szakács" standard szerint össze nyomja-e.
Egy kfcs "szakács"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!