Mi a különbség a pincér szempontjából egy szállodai étterem és egy ala carte étterem között?
Figyelt kérdés
Egy 4 csillagos szálloda svédasztalos (all-you-can-eat) éttermében pincérkedek néhány éve trolikocsis szisztematikában. Előtte is csak szállodai rendszerben dolgoztam, viszont kipróbálnám magam egy ala carte étteremben is. A jelenlegi hotel ahol dolgozom 650 fős, rengeteg emberrel és egy kicsit már elég volt az örökös tömegnyomorból.
Lényegi kérdésem, ha kicsit vissza szeretnék venni a tempóból, akkor egy közepes méretű ala carte étterem jó választás lenne?
2019. júl. 24. 08:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!