Vegán ismerőst elvihetek disznóvágásra?
Még nem olvastam végig a kommenteket, csak az jutott így hirtelen eszembe a kérdés olvasásakor, hogy ti hol laktok? Az északi-sarkon?:))
Egyébként szoktak ilyenkor is disznót vágni, ma például újra 30 fok van, de annyira gyorsan fel kell dolgozni a disznót, hogy mire a barátnőd odaérne, elvileg majdnem a fagyasztóládában kellene lennie a húsnak.
Nyáron nem szoktak bíbelődni háznál hurkatöltéssel, se semmivel a legyek miatt. Szétszedik és nagy része megy egyből a fagyasztóba.
Apósomék legalábbis mindig így csinálták, ha nyáron vágtak disznót.
Mindegy, a lényeg, hogy eleve megbeszélném vele előtte, másrészt még ideje se lenne meglepődni, ha mégis elhívnád, mert ilyenkor még korábban kell vágni, reggel 8-ra már végeznek is vele. Mármint a munkával.
Disznó az egyetlen amit eszel minz hús, de el nem mentem soha egy disznóvágásra se.
Ha valaki oda csalt volna sarkom fordultam volna..
Okvetlenül vidd el.
Ő majd addig lenyírja a gyepet és meggyet szed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!