Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegán ismerőst elvihetek...

Vegán ismerőst elvihetek disznóvágásra?

Figyelt kérdés
Van egy új nagy vegán barátnőm és lesz disznóvágás nálunk. Nyilván előre nem akarom mondani ezt neki, majd ott kiderül mi lesz, persze vegán ételeket fogunk csak adni neki.
2019. jún. 24. 06:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%
Én szerintem el is sírnám magam, pedig nem vagyok vegán...
2019. jún. 24. 11:36
 22/26 anonim ***** válasza:
89%

Még nem olvastam végig a kommenteket, csak az jutott így hirtelen eszembe a kérdés olvasásakor, hogy ti hol laktok? Az északi-sarkon?:))

Egyébként szoktak ilyenkor is disznót vágni, ma például újra 30 fok van, de annyira gyorsan fel kell dolgozni a disznót, hogy mire a barátnőd odaérne, elvileg majdnem a fagyasztóládában kellene lennie a húsnak.

Nyáron nem szoktak bíbelődni háznál hurkatöltéssel, se semmivel a legyek miatt. Szétszedik és nagy része megy egyből a fagyasztóba.

Apósomék legalábbis mindig így csinálták, ha nyáron vágtak disznót.

Mindegy, a lényeg, hogy eleve megbeszélném vele előtte, másrészt még ideje se lenne meglepődni, ha mégis elhívnád, mert ilyenkor még korábban kell vágni, reggel 8-ra már végeznek is vele. Mármint a munkával.

2019. jún. 24. 13:40
 23/26 anonim ***** válasza:
64%
Bocs de ez nem normális.. pont ezért lettem vegetáriánus. Még kicsi voltam átéltem egy ilyet. Most 13 vagyok és bennem maradt, de most a hetekbe elhatároztam hogy vega leszek. Eddig sem ettem malacot, se marhát, csak csirkét de most felhagytam vele. Szóval ne, ez nekünk nem tudod milyen egy ilyet a mi szemszögünkbōl egy ilyet átélni, én nem tudom, lehet ezt annyira viccesnek tartod de én helyben elhánynám magam 🙂
2019. jún. 24. 20:03
 24/26 anonim ***** válasza:
82%

Disznó az egyetlen amit eszel minz hús, de el nem mentem soha egy disznóvágásra se.

Ha valaki oda csalt volna sarkom fordultam volna..

2019. jún. 25. 17:48
 25/26 anonim válasza:
84%
Bár a kérdés csak provokáció, attól még egy suttyó vagy, kérdező.
2019. jún. 26. 14:00
 26/26 anonim ***** válasza:
73%

Okvetlenül vidd el.

Ő majd addig lenyírja a gyepet és meggyet szed.

2019. júl. 3. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!