A vegaburgernek nem alapvető összetevője lenne a húspogácsának valamilyen növényi alternatívája?
A hétvégén egy tokaji étterem gondoltam, kipróbálom a vegaburgert, ehhez képest kaptam egy kettévágott pufit, benne mártással, 3 szem uborkával meg ugyanennyi paradicsommal.
Ez normális? Előrebocsátom, nem vagyok vegetáriánus, szóval nem teljesen vagyok képben, de bennem nem ez a kép élt.
Gyakran eszem vegaburgert, vannak kedvenc helyeim, de sehol nem olyan, mint amilyet leírtál.
Az egyik helyen rántott sajt/a vegánban növényi sajt, saláta, uborka és öntet van. A másik helyen pedig valamiféle zöldségekből sütött füszeres vagdalt van a húspogácsa helyett. Mindkettő nagyon finom, igazi alternatívája a húsos burgernek.
Szerintem én is ott ettem pár hete, abban a tokaji hambizòban. Vicc kategória és még jó drága is volt.
Jobb helyeken magvakbòl és zoldsegbol csinálnak zöldségpogàcsàt + a camambert is elég gyakori emellé.
Sajnos sok helyen a vega annyit jelent, hogy kihagyjàk belőle a húst és ugyanannyiért megkapod. De igényesebb, kreatìvabb helyeken ugyanolyan tartalmas burgert adnak, mint a húsos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!