Mivel lehet a tojást helyettesíteni?
Napi 15 tojást helyettesíteni nem igazán lehet, a vegán "tojások" optikára még csak hasonlítanak, de ízben nem igazán, legfeljebb azoknak, akik elötte is ritkán és kevés tojást ettek.
HA ilyen mértékben tojásfüggö vagy, akkor semmi esély sincs arra, hogy tudd helyettesíteni, hacsak nem keresel valami egész mást, ami szintén ízlik, de nincs köze a tojáshoz.
Off: egy kérdés: hogy lehet megenni egy nap ennyi tojást? Nekem régebben a 2-3 volt a maximum, amit bírtam, viszont egy két hetes minden napos 3 tojásos idöszak után epegörccsel kerültem kórházba és az epehólyagom nélkül jöttem haza, pedig korábban semmi bajom sem volt vele.
Nemrég találtam ezt a receptet, esetleg ezt meg tudnád próbálni:
A vegán receptekben a tojás-ízt a fekete só nevü valamivel imitálják, ez emlékeztet a tojás ízére meg illatára. Az állaga megint csak az elvárásaidtól függ, mert valamennyire hasonló lehet, de ugyanolyan természetesen nem.
Ha gondolod, kísérletezgess ezzel - vagy más hasonló - recepttel, hátha lesz olyan, ami neked megfelelö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!