Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Van olyan aki ezért nem eszik...

Van olyan aki ezért nem eszik húst?

Figyelt kérdés

Nem olyan régóta, de nem eszek húst, mert egyszerűen undorítónak tartom. Nyersen is főleg mikor látom, hogy véres, meg inak (asszem azok) vannak rajta...

Múltkor ettem a reggelim, mellettem voltak ilyen húscafatkák aztán 5 percig ott öklendeztem a kuka felett.:D nem vicc, utána nem is ettem már.

Meg mikor kirántja anya és véres marad, kedvencem:) janem.

A szalámiknál is mikor látom a csirkemellnél például, hogy ilyen sötétebb foltok vannak benne, mert kivérzett vagy mi... na az meg a másik "kedvenc"...

Van valaki még ilyen finnyás? Tudom, hogy nem normális ez, de igazából nem tehetek róla, ez csak jön.:D

2019. márc. 11. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
Nekem egyszer volt hús undorom a "ragadozó' diéta alatt, Ami azt jelentette csak állati eredetü kajákat szabadott enni. 3 hónapig birtam utána hetekig semmi hust sot allatit nem tudtam enni. Szerencsere 1 hónap után elmult és azota mértékkel eszem húst, napi 300 gramm körül..
2019. márc. 11. 23:28
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
Nekem 14 éves korban, egyik napról a másikra alakult ki undorom... ennek 16 éve...azóta a tejtermékeket, tojást is elhagytam, makk egészséges vagyok!
2019. márc. 12. 18:58
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Nyersen én is undorodok tőle (a filézett, konyhakész szín hústól annyira nem). Megsütve szeretem, de mindig átnézem, és a zsíros részeket, ereket kiszedem belőle, ahogy a sonkából is. Ezeket a részeket nem bírnám megenni.
2019. márc. 12. 21:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Gondold el, hogy benned is csak ugyanaz van, bizony, hús és inak, stb... Szerintem 50 évvel ezelőtt nagy bajban lettél volna, mikor eléd tesznek egy tál hagymával sült vért. Pedig amúgy finom, az meg, hogy honnan jött, hát ez van, az ember az evolúció során nem véletlen lett mindenevő.
2019. márc. 13. 03:46
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
Gyerekkoromban volt olyan időszak, amikor a csirkecombnak csak a bőrét ettem meg, aztán csak a színhúst (ez elég sokáig tartott). A zsíros, inas részeket aprólékosan kiválogattam. Egyszer konyhán láttam, miből készül a pacal, utána legalább 15 évig nem ettem meg. A levesből nem bírtam megenni a zellert és a fehérrépát, én attól tudtam volna hányni. Szerencsére a szüleim elég toleránsak, nem erőltettek semmit. Aztán felnőttként elkezdtem felülvizsgálni ezeket az averziókat. Újra megkóstoltam azokat a dolgokat, amiktől viszolyogtam, és rájöttem, hogy egész jók, még a zeller ízét is megszoktam. Amióta magamra és a családomra én főzök, a nyers zellerszáron kívül bármit megeszek, csak van, amit viszonylag ritkán (a pacal, a szalonna, hurka-kolbász ilyen). Gyerekként én sem bírtam a véres hús látványát, most, felnőtt fejjel már semmi gondom nincs az elkészítésével. Lehet, hogy nálad is elmúlik egyszer, csak idő kell hozzá.
2019. márc. 14. 07:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
14es, ha ezekbe belegondolok, hogy én is ezekből állok, inak, hús, stb, még jobban undorodom.
2019. márc. 14. 09:02
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

Semmi gond nincs vele, ha undorítónak találod. Én gyerekként egyszer részt vettem egy disznòvàgàson. Hát az a szag meg úgy az egész látvány egy életre belém vésődött. Utána ettem még húst, de miután összeköltöztem a párommal és főzni kezdtem, megundorodtam a hustol, vegetáriánus lettem.

Főzés előtt annyira rosszul lettem a nyers hús szagtòl és állagtòl, hogy nem ettem a kajàbòl. Mostmar egyáltalán nem is kívánom.

Szerintem nincs ezzel nagy baj, azt edd meg, ami jól esik. Ha elfog az undor vagy az oklendezes, akkor egyél mást.

2019. márc. 14. 10:07
 18/18 anonim ***** válasza:
74%

Én a mai napig utálom a húsban az ilyeneket, mint amiket leírtál.

A porcos, rágós részeket kihagytad :D

Van, hogy emiatt a számhoz nem emelem

2019. ápr. 26. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!