11/29 anonim válasza:
Nem. Mióta nagyapám hasát a magevés miatt felvágták, mint egy dinnyét, még annyira sem.
13/29 anonim válasza:
Persze. Az almacsutkát is megeszem, soha nem értettem, mi értelme körberágni a gyümölcsöt és a felét eldobni.
14/29 anonim válasza:
Nem, tudtommal az almamag mérgező is.
15/29 anonim válasza:
Nem szoktam, max véletlen. Nem szeretem a csutkáját.
16/29 anonim válasza:
Az almáét nem, mert nekem kesernyés az íze, ha szétrágom, viszont az érett körtét mindenestül megeszem. A dinnyemag sem zavar.
17/29 anonim válasza:
Nem,az almamag mérgező...Az nem okoz gondot ,ha csak véletlenszerűen egy-két magot lenyelünk,de ha nagy mértékben fogyasztjuk,az igen! Ha esetleg mégis megeszed,ne rágd meg,nyeld le egészben,és akkor nem lesz gond..
18/29 anonim válasza:
Ha olyan fajta az alma akkor a csutkát és így a magot is megeszem.
19/29 A kérdező kommentje:
#11 -es !
Miért vágták fel a nagyapád hasát magevésért? Ezt meséld már el, mert nehezen hihető! Legalábbis számomra.
2019. febr. 23. 15:00
20/29 anonim válasza:
Az almamag ciánt tartalmaz, ezt nem árt mindenkinek fejben tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!