Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy van az, hogy egyik...

Hogy van az, hogy egyik Aldiban az összetevők szerint a fánkban nincs tej, de egy másikban meg igen?

Figyelt kérdés
2018. szept. 23. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Különbözőek a beszállítók.
2018. szept. 23. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha az Aldis fánkra gondolsz, akkor nem mas a beszálitó. Azt mindenhol egyforma recept alapján kene csinálniuk. Lehet csak elírták! Vagy esetleg más ízű volt a ket fánk?
2018. szept. 23. 19:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan a csokis fánkról van szó.
2018. szept. 24. 04:11
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Vagy csak nem vetted észre a tej szócskát? Végülis elég pici, és pici betűvel is van kiírva, könnyű benézni. Nekem eleve fura lenne, hogy a fánk tésztájában ne legyen tej.
2018. szept. 25. 16:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem ez fontos, szóval jól megnéztem.
2018. szept. 26. 08:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem írj az Aldi ügyfélszolgálatának, én már írtam nekik ilyen ügyben (allergiás gyerek van a családban), és nagyon korrektek és segítőkészek voltak.

Add meg pontosan, melyik termékekről van szó, még jobb, ha fotót is tudsz mellékelni.

Egyébként ugyan nem Aldiban, de én is jártam már úgy, hogy vettem egy ideig egy terméket, mert nem volt benne tej nyomokban sem, aztán egyszer csak ott szerepelt már. Ilyenkor általában arról van szó, hogy máshonnan tudják beszerezni az alapanyagot, aminek viszont nem tudják e szempontból a tisztaságát garantálni.

2018. szept. 27. 11:20
 7/7 anonim válasza:
100%
Vannak olyan esetek h 2 nagyon hasonló terméket forgalmaznak mentesen és nem mentesen is (legyen ez glutén, tej...) és az is előfordul h csak egyiket forgalmazzák aztán a másikat így változik a kiírás. Pl.: egy pékségben a cukrozott tetejű kakaóscsiga volt tej mentes a cukor nélküli meg az volt amibe volt de egyszer csak ezt felcserélték, ezért nem szabad rutinból vásárolni! Sőt ilyenek miatt az eladók is téveszthetnek a kiírással ezért nem árt rákérdezni, mivel ez egy élelmiszerrel kapcsolatban lényeges tuti rá fog lesni vagy kiadja a füzetet(esetleg képpel és mindennel szerepelnek a pékáruk benne a szuper- és hipermárketekbe) attól ne félj hogy az alapanyagokat tévesztik mert nem egy ember keze alatt megy át aki kiszúrhatja h gikszer van!!:)
2018. szept. 29. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!