Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogyan tudnék többféle ételt...

Hogyan tudnék többféle ételt megszeretni?

Figyelt kérdés
Nem szeretek semmilyen húsfélét, csomó zöldséget, gyümölcsöt... Úgy érzem, vegaként ezzel teljesen ellehetetlenítem magam, és a rántott sajt (/karfiol) sültkrumplival nem a legváltozatosabb étel... Gondolkodtam a vegánságon, de azzal, hogy az alapjait utálom, elvágtam magam... Hogyan tudnék nyitni ezek felé az ételek felé?
2018. jún. 30. 10:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Rengeteg étel van, ami nem húsból készül. Én húsimádó vagyok, de időnként iktatok be húsmentes ételeket. A gombát pl. szereted? Van egy cég Budapesten, a a nevük: Fungo Frutta Kft. Ők foglalkoznak gombából készült termékekkel, mint pl sajttal töltött gombafasírt, vagy vargányával töltött burgonyapogácsa. Isteni, mindegyiket kóstoltam. Aztán még egy csomó jó dolgot lehet készíteni. Pl. Tepsiben sült burgonyakarikák palacsintatésztával leöntve. Zöldborsó palacsinta. Vedd a fáradtságot, és keresgess rá ilyenekre, ha már finnyás is vagy, de nem tetszik a vega élet. Úgy tudsz nyitni, ha felfedezed a változatosságot.
2018. jún. 30. 10:34
 2/2 A kérdező kommentje:
A gombát sem szeretem. A vega élet tetszik, de a vegán méginkább. De ahogy néztem, ott sok dologhoz használnak datolyát, padlizsánt, cukkinit, banánt... És ezeket sem szeretem.
2018. jún. 30. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!